bilhusetTHYBO

Privatlease din næste bil

Bliv klogere på privatleasing som en måde at finansiere din næste bil på. Lær fordelene at kende lige her
J

Privatlease af brugte biler

Er du interesseret i at privatlease en af vores attraktive brugte biler? Vi tilbyder leasing gennem vores tilknyttede selskab J.T. Leasing. Her får du fordelagtige priser og overblik over dine betalinger hele perioden.

Privatleasing af fabriksnye biler

Ønsker du at privatlease en helt ny bil? Lad os hjælpe dig med at finde den bedste aftale til dit kørselsbehov, bilønsker og økonomi. Forelsk dig i en af vores nye biler, så hjælper vi dig med resten.

Hvad er privatleasing

Privatleasing er en form for billeasing, der er specielt designet til private. Med en privatleasingaftale betaler du et fast månedligt gebyr for brugen af ​​et køretøj over en fastsat periode, normalt mellem to og fire år.

I modsætning til traditionelt bilejerskab ejer du ikke køretøjet med privatleasing. I stedet lejer du reelt bilen i hele leasingperioden. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om udgifter til vedligeholdelse og reparationer, da disse typisk er inkluderet i det månedlige gebyr.

Ved udløbet af leasingperioden returnerer du blot bilen til leasingselskabet og kan vælge at indgå en ny leasingaftale for et andet køretøj, hvis du ønsker det.

I langt de fleste privatleasingkontrakter er der sat en kilometerbegrænsning i leasingperioden. Det kan være 15.000 km eller 20.000 km om året. Derfra fastlægges den månedlige betaling. Det er derfor vigtigt at vide hvad dit kilometerbehov er inden du indgår leasingaftalen.

Privatleasing forslag

Mach-E forslag privatleasing

Ford Mustang Mach-E

MÅNEDLIG YDELSE: KR 4.895
Udbetaling: kr. 9.995
Måneder: 36. mdr.
Km: 15.000 km
Samlet betaling i perioden: kr. 186.215

Kuga Black Line

Ford Kuga Plug-In Hybrid

Månedlig ydelse: kr. 4.995
Udbetaling: kr. 0
Måneder: 12 mdr.
Km: 15.000 km

Samlet betaling i perioden: kr. 59.940

Ford Puma privatleasing

Ford Puma

Månedlig ydelse: kr. 4.195
Udbetaling: kr. 4.995
Måneder: 36 mdr.
Km: 15.000 km

Samlet betaling i perioden: kr. 156.015

Overvej dette inden du privatleaser en bil

Hvis du går med tanker om at privatlease en bil skal du nøje overveje dit kørselsbehov i leasingperioden. En af de helt store forskelle på leasing og køb er kilometerbegrænsningen. En god øvelse er at kigge lidt ind i fremtiden.

Hvis du går med overvejelser om flytning, udskift af job eller andet der kan gøre at kørselsbehovet øges skal du være opmærksom på at du kan få en ekstra regning på overkørte kilometer ved endt leasingaftale.

I de fleste leasingaftaler har du pligt til at betale den årlige grønne ejerafgift. Ligeledes er du også forpligtet til at følge serviceanvisningerne i instruktionsmappen fra fabrikanten.

Privatleasing giver økonomisk overblik

På trods af at man opgiver en smule frihed ved at binde sig til en kilometerbegrænsning så tiltaler det stadig mange at privatlease en bil, hvis man kan holde sig inden for rammerne i leasingaftalen. 

En af de største fordele ved privatleasing er, at du gennem hele leasingperioden, ved hvor meget du skal betale om måneden. Du opnår budgetsikkerhed og forudsigelighed da service er inkluderet i leasingydelsen. Hvis du overholder leasingaftalen så får du ingen pludselige udgifter.

Det er relativt billigt og let at komme i gang. Du slipper yderligere for at bekymre dig om bilens værdi, når leasingaftalen udløber.

Kom i gang allerede nu

Vi samarbejder med

Når du privatleaser en bil hos bilhusetTHYBO har du primært to leasing selskaber. Vores søsterselskab J.T. Leasing og Ford Credit ved Santander Consumer Bank. Når du privatleaser gennem begge selskaber er service inkluderet i leasingaftalen.

JT leasing logo
Santander Consumer bank

Hold dig opdateret

64 47 11 65

Adresse

Bredgade 74
5492 Vissenbjerg

E-mail

thybo@bilhusetthybo.dk

Salgsafdelingens åbningstider

Man – fre: kl. 08.00 – 17.30
Lør: lukket
Søn: kl. 11-16

Send en besked