Finansiering

Finansiering uden omveje igennem os

Behovet for en ny bil kan hurtigt opstå, og når det gør, er det vigtigt, at der er gode finansieringsmuligheder. Måske står du i den heldige situation, at der skal være plads til en mere på bagsædet, eller også ønsker du blot ny teknologi, forbedret komfort og dermed større køreglæde. Hvad end grunden måtte være, så er det vigtigt at sikre den bedste finansiering, som er til at finde ud af, og en finansieringspartner, du kan stole på.

BilhusetTHYBO tilbyder transparente og fair finansierings-løsninger, der passer til stort set alle bilkøberes behov i forbindelse med køb af både nye personbiler, varebiler og firmabiler samt brugte biler.

Under ”Byg din Ford” finder du en finansieringsberegner, hvor du kan indtaste udbetaling og se en månedlig ydelse på den valgte Ford.

Vi samarbejder med følgende finansieringsselskaber:

Erhvervsleasing

Hvis du er erhvervskunde, kan du klikke her for at læse mere om Ford Lease.

Vi kan tilbyde attraktive leasing metoder:

  • Operationel leasing
  • Finansiel leasing
  • Flex leasing
  • Split leasing

Læs mere om erhvervsleasing her

Kontakt os for den rigtige løsning til dit behov.

Privatleasing

Kort sagt er der en række fordele ved at privatleasing bl.a. 

  • Fast, månedlig ydelse, lav udbetaling og budgetsikkerhed
  • Ingen udgifter til service
  • Ingen bekymringer om værditab

Er du privatkunde og ønsker at læse mere om privatleasing gennem os, så klik her

Kontakt os også gerne og vi finder sammen den helt rigtige løsning til dig.

 

Alt om leasing hos Bilhuset THYBO

Det bliver mere og mere populært at lease en bil fremfor at gå ud at købe en. For nogen hænger det bedre sammen med deres økonomi, mens det for andre handler om, at de ikke har lyst til at binde sig til én bestemt bil i en længere periode, men i stedet gerne vil have friheden til at skifte den ud. 

Uanset hvad din grund er til at lease, så kan vi her hos Bilhuset Thybo hjælpe dig med at finde frem til den type leasing-aftale, som passer til både din økonomi og dine behov. 

Privatleasing eller erhvervsleasing?

De to overordnede typer af leasing betegnes som privatleasing og erhvervsleasing. De to typer leasing er forskellige fra hinanden på en række punkter, hvilket du kan læse nærmere om her;

Privatleasing

Når det kommer til privatleasing, så er det kendetegnet ved, at det er en privatperson, der leaser en bil til egen brug. Det vil sige, at du enten alene eller som husholdning har vurderet, at du ikke vil købe en bil, men at du alligevel har brug for at kunne transportere dig rundt. I dette tilfælde vil det være oplagt at lease en bil.

Når du privatleaser en bil, så betaler du et fast beløb hver måned. Det vil typisk ligge fra 1.500 kr. i månedlig ydelse alt efter hvilken bilmodel, kørte kilometer pr. år mv. En god bil til formålet er f.eks. privatleasing af Ford, da det er en god og stabil bil, som man kan bruge både til én person, men også til familien.

Erhvervsleasing

Ved erhvervsleasing leaser du en bil igennem dit arbejde. Her leaser firmaet en firmabil, som du som medarbejder hos firmaet får stillet til rådighed. I leasingperioden vil du typisk stå som bruger af bilen, selvom bilen vil være ejet og finansieret af enten leasingfirmaet eller din bank. Her betales ikke et fast beløb hver måned, men derimod et fast beløb plus en månedlig ydelse for brugen af bilen. 

Erhvervsleasing er meget brugt i håndværkerbranchen, hvor det kan være nødvendigt at have en varebil med dig rundt, så du har plads til dit værktøj. Her er erhvervsleasing af Ford en god løsning, fordi du får masser af plads.

Du kan altså ikke som privatperson erhvervslease en bil, men har du derimod et firma, hvor dine medarbejdere har brug for fleksible og komfortable transportmuligheder, så kan erhvervsleasing være det rette valg for dig og dine medarbejdere.