ford kuga

BilhusetTHYBO holder din Ford godt kørende 

På Bilhuset THYBOs værksted møder du engagerede og dygtige mekanikere, som står klar til at servicere din Ford. Vi er et autoriseret Ford autoværksted, og vi sætter faglighed og ekspertise på øverste hylde, for at du kan føle sig tryg, når der er bøvl med din Ford, eller du skal have foretaget det regelmæssige service. Vores medarbejdere er uddannet inden for Ford og holdes løbende opdateret ved diverse kurser og uddannelser. Herudover er vores værksted topmoderne med al det nødvendige specialudstyr fra Ford, der i dag er nødvendigt for at kunne arbejde med moderne biler. Vi bruger udelukkende originale reservedele, og når du benytter vores Ford Service, er du altid dækket af Ford Garanti.

 

Vi er et autoriseret Ford værksted

Det er vigtigt at passe det regelmæssige service af din bil for at være sikker på, at den holder længe og eventuelle skader og slid kan opdages før, det er for sent. På vores Ford værksted hos Bilhuset Thybo er det nemt at bestille en værkstedstid, som passer ind i dine øvrige planer. Og vi tilbyder selvfølgelig en lånebil, mens din egen bil er på wellness-ophold hos os. Biler er i dag blevet yderst kompliceret elektronik blandet med god gammeldags mekanik, og det kan være svært for menigmand at sætte sig ind i, hvad der er galt med bilen. Derfor er det så vigtigt, at relationen til dit bilværksted er tillidsfuld og gennemsigtig. Vi tilbyder det, vi kalder Ford Video Check. Her optager vores medarbejder en video af din bil og forklarer udførligt, hvad der er nødvendigt at få lavet. Med denne video som udgangspunkt aftaler I derefter, hvad der skal udføres, og I aftaler prisen på forhånd, så du ikke møder op til uforudsete udgifter, når du kommer for at hente din bil. Og skulle din bil have pådraget sig en større skade, tager vores dygtige og faguddannede pladesmede sig godt af din firhjulede ven, så I hurtigt kan komme ud på vejene igen.

 

Besøg vores Ford autoværksted i Vissenbjerg på Fyn 

Hvis du holder til på Fyn er det godt at have et lokalt og velkendt værksted – det finder du hos os på vores Ford værksted nær Odense. Nærmere bestemt finder du vores Ford værksted i Vissenbjerg, hvor vi i vores bilhus både forhandler nye og brugte biler, og yderligere tilbyder vi også biludlejning. Vi har værksted til både service og småreparationer samt skadecenter. Vi har også et dækhotel, så vi kan også tage os af din bils dækskifte – helt uden besvær for dig. Med andre ord kan vi tage os af alle de genvordigheder, der følger med at have en bil, så du blot kan nyde friheden, som en bil jo også medfører. Vi glæder os til at se dig og din bil på vores Ford autoværksted.