Leverede biler

Følg med i hvilke erhvervsbiler vi har leveret gennem tiden. Vi vil med glæde tage en snak angående din næste erhvervsbil. Kontakt os til en uforpligtende snak.

Skal din næste bil også sidde her? 

Vi har attraktive erhvervsleasing priser med billig engangsydelse. Vi tilbyder specialbyggede varebiler, som passer 100% til dine behov.   

Tag en uforpligtende snak med vores erhvervssælger Flemming Jensby på tlf. 24874260 el. 64471165

Proline VVS

Stort tillykke til Aktivitetscenter Assens med deres nye Ford Transit Kombi.
Vi glade for tilliden til at være jeres leverandør af ny bil. 

Leveret d. 12 oktober 2021

Proline VVS

Stort tillykke til Optimum med deres nye Ford Custom 320L1.
Vi håber I får glæde af den nye vogn og ønsker stort tillykke.

Leveret d. 4. oktober 2021

Stort tillykke til Barfoed med deres nye Ford Custom 300 L1 VAN. Tak for endnu engang at vise os tilliden til at være jeres leverandør af biler.

God fornøjelse med bilen.

Leveret d. 11 oktober 2021

Proline VVS

Stort tillykke til Proline VVS med deres nye Ford Custom 300L2. Bilen er udstyret med reoler, så den opfylder medarbejdernes behov. Vi håber I får glæde af den nye vogn og ønsker stort tillykke.

Leveret d. 9. september 2021

Stort tillykke til Lissner med deres nye Ford Puma Titanium.

Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 4. oktober 2021

HDJ Kloak og Entreprenør

Stort tillykke til HDJ Kloak og Entreprenør ApS med deres nye Ford Transit. 

Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 27. august 2021

Mogens Knudsen

Stort tillykke til Mogens Knudsen Langeskov A/S med deres nye Ford Custom 300L2. Vi håber I får glæde af den nye vogn og ønsker stort tillykke herfra. 

Leveret d. 1. september 2021

Karen Rasmussens Rengøring A/S

Stort tillykke til Karen Rasmussens Rengøring A/S med deres Ford Puma ST-Line VAN. Bilen passer perfekt med god opbevaring og nem at komme rundt med i byen. 

Tak for handlen og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 20. august 2021

Sponsorbil Odense Håndbold

Den nye håndboldsæson er skudt i gang og det betyder selvfølgelig ny bil til Odense Håndbold sponsoreret af bilhusetTHYBO.

Komforten og køreglæden er helt i top i den helt nye Ford Courier. God fornøjelse med bilen og held og lykke med den nye sæson.

Madsen Multiservice

Stort tillykke til Madsen Multiservice med deres helt nye Ford Transit Chasis 350 L3. Efter ombygning hos Danlad og montering af bakkamera og lysbro blev bilen klar til levering. 

Stort tillykke og god fornøjelse med bilen. Vi glæder os til et godt samarbejde. 

Leveret d. 25. maj 2021

ALLTEK

Stort tillykke til ALLTEK med deres Ford Custom 2,0. I bilen er monteret reoler med skuffer og hylder for at gøre arbejdsdagen nemmere for medarbejderne. 

Tak for handlen og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 2. juni 2021

Vantinge VVS ApS

Stort tillykke til Vantinge VVS ApS med deres nye Ford Custom 300 L2 med højt tag. 

Vi takker for ordren og ønsker god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 3. maj 2021

Proline

Stort tillykke til Proline VVS ApS med deres nye Ford Courier. Store smil i dag. Tak for handlen og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 6. maj 2021

Blitek
Blitek

Stort tillykke til Blitek med endnu to helt nye Ford Custom 300L1H1 Trend Van. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Vi takker for tilliden og ser frem til et forsat godt samarbejde. 

 

Leveret d. 20. april 2021

Murermester Torin Aps

Stort tillykke til Murermester Torin ApS med deres nye Ford Custom 300 L2. Som det ses på billedet er der store smil på læben.

Vi takker for ordren og ønsker god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 3. maj 2021

Dansk PE Svejsning

Stort tillykke til Dansk PE Svejsning med deres nye Ford Transit 350 L2 Van. Vi er glade for at I viser os jeres tillid igen.

Tak for handlen og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 16. april 2021

Vinum

Stort tillykke til Vinum med deres helt nye Ford S-Max, som er blevet ombygget til varebil, så den passer til salgskonsulentens behov. 

Vi ønsker god fornøjelse med bilen. 

 

Leveret d. 20. april 2021

Co murermestrene Christiansen & Olsen

Stort tillykke til Co Murermestrene Christiansen & Olsen med deres to sprit nye Ford Custom 300 L2 130 HK Van. 

Tak for ordren og hurtigt samarbejde, som vi forsat ser frem til. 

Leveret d. 26. marts 2021

Barfoed

Stort tillykke til Barfoed med deres nye Ford Custom 300 L1 VAN. Tak for endnu engang at vise os tilliden til at være jeres leverandør af biler. 

God fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 6. april 2021

AML Entreprise
AML Entreprise

Stort tillykke til AML Entreprise med deres tre helt nye Ford Transiter 350 L3 170 HK Van. 

Tak for ordren og handlen. Vi ser frem til at godt samarbejde. 

Leveret d. 25. marts 2021

Optimum

Stort tillykke til Optimum Ventilation med deres helt nye Ford S-Max titanium. Med alt det nyeste i udstyr er Optimum godt kørende. 

Tak for ordren og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 23. marts 2021

Rågelund Efterskole

I mandags byttede vi Rågelund Efterskoles gamle bus ud med en helt ny Ford Custom Tourneo med plads til otte personer. Vi ønsker stort tillykke til Rågelund Efterskole og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 22. februar 2021

Lonico

Stort tillykke til entreprenørfirmaet Lonico ApS med deres helt nye Ford Connect. Den er ombygget med reoler, så den passer 100% til chaufførens behov. Bilen er folieret med folie, så den kunne få den helt rigtige farve. 

Vi ønsker god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 8. marts 2021

VVS Gruppen Fyn
VVS Gruppen Fyn

Stort tillykke til VVS Gruppen Fyn med deres allerførste Ford Transit Custom i den flotte Race Red farve. Tak for handlen, og tak for at kigge vores vej når I leder efter ny bil. Vi glæder os til et godt samarbejde og ønsker god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 12. februar 2021

Dansk PE Svejsning
Dansk PE Svejsning
Dansk PE Svejsning

Stort tillykke til Dansk PE Svejsning med deres helt nye Ford Transit 350 L2. Bilen er udstyret med reoler, som er tilpasset medarbejderen, så hans arbejdsgang optimeret. Derudover er der også monteret roter blink på taget både foran og bagved. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 1. februar 2021

JP EL OG DATA

Stort tillykke til JP EL & Data med deres helt nye Ford Custom 2.0 130 HK i lang model. En dejlig opgradering, som vi håber de bliver glade for. Vi ønsker god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 21. januar 2021

Glamsbjerg tømrer- og snedker

Stort tillykke til Glamsbjerg Tømrer- og Snedker A/S med deres to helt nye Ford Custom 340 Trend L2H1. Vi er glade for at kunne levere endnu to biler til en af vores gode kunder. Stort tillykke med bilen og god fornøjelse.

Leveret d. 8. januar 2021

Connect EL

Stort tillykke til Concept-EL med deres helt nye Ford Connect i lang model. En dejlig opgradering. Vi ønsker god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 8. januar 2021

Nørgaard maskiner ApS

Stort tillykke til Nørregaard Maskiner ApS med deres to spritnye Ford Transit ladbiler med dobbelt kabine. Vi ønsker god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 20. november 2020

Blitek

Stort tillykke til Blitek med deres helt nye Ford Custom. Vi er glade for at kunne levere endnu en bil til en af vores gode kunder. Stort tillykke med bilen og god fornøjelse. 

Leveret d. 18. december 2020

Sonnimax

Sonnimax i Middelfart skulle hurtigt bruge tre biler og vi er selvfølgelig behjælpelig. Det blev til en Ford Custom lang model og to Ford Connect lang model. Tak for handlen og god fornøjelse med bilerne.

Leveret d. 13. november 2020

DK's Ejendomsservice

Stort tillykke til DK’S Ejendomsservice med deres nye Ford Transit. Deres gamle opfyldte ikke længere kravene og måtte ikke køre ind i de store byer. Nu er de heldigvis opgraderet til en nyere model. God fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 13. november 2020

SP Ventilation

SP Ventilation har fået ny medarbejder og han skulle selvfølgelig have en ny Ford Custom L2 Van, så han er godt kørende. Vi ønsker god fornøjelse og tillykke med bilen. 

Leveret d. 11. november 2020

FVLS

Fyns Vandværk- og ledningsservice har opgraderet deres biler med en Ford Transit med blitsblik foran. På den måde er de sikre på at blive set, når folk passere dem i trafikken.

Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse.

Leveret d. 12. november 2020

Den allerførste Ford Custom Plug-in Hybrid leveret af bilhusetTHYBO. Secura har taget aktiv del i den grønne omstilling og kan køre op til 41 km på ren el – så når bilen kører i byerne udleder de intet Co2.

Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 1. oktober 2020

Assens Spildevand

Assens Spildevand er opgraderet deres døgnvagtsbil til en Ford Connect lang model med lygtebro. På den måde er de sikre på at blive set, når folk passere dem i trafikken. 

Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse.

Leveret d. 27. oktober 2020

E. Christiansen & Søn tømrer- og murerfirma er endnu engang blevet godt kørende i en Ford Transit. Bilen er medarbejdernes bedste ven og kollega til at opnå de bedste resultater. Stort tillykke og god fornøjelse herfra. 

Leveret d. 3. september 2020

Efteråret er over os og for Blitek betyder det to nye biler til deres medarbejdere så de kan følge med efterspørgslen. Vi ønsker stort tillykke med de to nye Ford Custom. 

Leveret d. 1. oktober 2020

bilhusetTHYBO leaser bil til verdensmester

I dag har vi fornøjelsen af at overrække en spritny Ford Puma til en vaskeægte verdensmester. Nemlig Lois Abbingh. Lois skal fra den kommende sæson spille håndbold i Odense Håndbold og vi glæder os til at se hende score lige så mange mål som hun gjorde til VM i december.

Congrats to Lois and we hope you enjoy the car.

Leveret d. 14. august 2020

Endnu en bil i rækken til Fyns vandværks- & ledningsservice er leveret til Steffen. Denne gang en Ford Transit Custom. Tak for handlen og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 19. august 2020 

AgroLab / Al-North har i dag fået leveret deres helt nye Ford Transit Custom. Medarbejderne bruger bilen til bedst at servicere deres kunder. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 7. august 2020

Fyns Gourmetkød Aps er i dag meget en Ford Custom rigere. Den skal bruges til at servicere kunder bedst muligt og nu er det godt kørende. Vi ønsker stort tillykke. 

Leveret d. 7. august 2020

Stort tillykke til Odense Håndbold og Jakob med Danmarks flotteste Mondeo Hybrid 👏 Nu er de godt kørende. Vi glæder os til at møde den rundt omkring i DK.

Leveret d. 3. juli 2020

Erhvervssælger, Flemming, er i hopla. Han har netop leveret en Ford Custom til Lund’s Catering i Glamsbjerg. Stort tillykke med bilen og god fornøjelse.

Leveret d. 8. juli 2020

Stort tillykke til Holm & Eistrup Entreprise med Danmarks første Van opbygget Ford Puma 👏Vi glæder os til at møde den rundt omkring i DK.

Leveret d. 1. juli 2020

Stort tillykke til Dansk Højtryk med deres spritnye Ford Custom. Nu er deres medarbejdere endnu bedre kørerende. 

Leveret d. 3. juli 2020

I sidste uge havde bilhusetTHYBO fornøjelsen af at levere Danmarks første nye model af Ford Kuga Van – en Kuga 1,5 Titanium diesel til vores gode kunde Amstrup & Baggesen Enterprise. Nu er de godt kørende når de bl.a. skal på kundebesøg. 

Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Skal du også være godt kørende i en ny Ford Kuga diesel eller Plug-In Hybrid model? Så finder du Danmarks skarpeste priser i Bred. Husk vi laver også alle van modeller som ”Hunter Edition” hvis du skal have den perfekte outdoor bil, til bl.a. jagt m.v.

Leveret d. 7. maj 2020

Vi har netop leveret denne Transit 350 Trend L3H2 Van til en af vores gode kunder Snave Brolægning Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 29. maj 2020

Bil nummer 8 i række er netop leveret til Holm & Eistrup. Denne gang en Ford Transit Custom. Tak for handlen til de to dygtige gutter. God fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 28. april 2020

Vi har netop leveret denne Ford Custom lang model til vores rigtig gode kunder fra Dansk PE Svejsning.
Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 4. maj 2020

Dansk PE Svejsning er godt kørerende i denne Ford Transit. Bilen kører på Færøerne, hvor den skal servicere øens kunder. Vi ønsker tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 4. marts 2020

Fyns Gulv ApS v/ Kurt Larsen er blevet en Ford Transit 185HK lang model rigere. Bilen skal bruges af medarbejdere til at servicere kunderne bedst muligt. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen . 

Leveret d. 7. april 2020

 

Lissner ApS er blevet godt kørende med en Ford Transit 350 L3 Van. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 17. februar 2020

JP El & Data har netop fået leveret denne Ford Custom lang model. Den er opbygget med reoler, arbejdsbord og stigeholder i varerummet. Se mere her. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 6. februar 2020

Dansk PE Svejsning har netop fået leveret denne Ford Transit 350 L2. Den er indrettet med reoler og arbejdsbord i varerummet, så den passer perfekt til deres behov. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 31. januar 2020

Lebæk a/s er godt godt kørende i deres helt nye Ford C-Max. Vi ønsker stort tillykke  og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 23. december 2019

Assens Kommune Entreprenørgården Aarup har fået leveret denne Ford Ecosport 1,0 Titanium Van. Den skal hjælpe de mange medarbejdere på servicecenteret.

Leveret d. 18. december 2019

Custom 170 HK L2 Van er leveret til Murermesterne Co I/S. Fantastisk bil, der bliver Murermesternes bedste ven i alle arbejdssituationer. Vi ønsker stort tillykke.

Leveret d. 27. november 2019  

2 x Ford Transit Custom er leveret til Lebæk A/S og skal bruges af håndværkerne til at opnå de aller bedste resultater. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse. 

Leveret d. 22. november 2019   

I dag har Energi Fyn Erhverv fået leveret deres helt nye Ford Transit med personlift. Bilen skal bruges til at servicere kunder og de mange vej- og stibelysningsmaster på hele Fyn.

Vi ønsker god fornøjelse og held og lykke med bilen.

Leveret d. 22. november 2019

Ford Ranger Raptor leveret til en meget glad kunde. Bilen er ombygget til en Hunter Edition med aflåst geværrum, et sikkerhedsrum og et tværgående aftageligt gitter. Vi ønsker kunden stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 17. oktober 2019

Ford Ranger Wildtrack Double Cap 213HK leveret til glad kunde. Vi glæder os til at møde bilen på de danske veje.
Vi ønsker tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 16. oktober 2019

De mange velkendte røde “håndværker busser” fra Vestfyns tømrerforretning A/S er blevet suppleret med en ny Ford transit Custom lang model med det omfattende trend udstyr samt det lækre sync anlæg med 8″ skærm med bakkamera.

Vi takker for handlen, og ønsker tillykke med bilen.

Leveret d. 2. september 2019

Ford Connect leveret til Odense Håndbold. Bilen skal transportere ledere og trænere til træning og kamp. Hold øje med den på de fynske landeveje.

Vi ønsker stort tillykke med bilen.

Leveret d. 1. september 2019

Totalbanken i Aarup har opgraderet deres bil og er nu godt kørende i en Ford Connect 1.0 Trend lang model. Vi glæder os til at følge den i lokalområdet. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 19. august 2019

Ford Ranger er leveret til Lissner ApS for at hjælpe sælgerne med at besøge kunder og komme let rundt på byggepladser. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 20. december 2018