Leverede biler

Følg med i hvilke erhvervsbiler vi har leveret gennem tiden. Vi vil med glæde tage en snak angående din næste erhvervsbil. Kontakt os til en uforpligtende snak.

Skal din næste bil også sidde her? 

Vi har attraktive erhvervsleasing priser med billig engangsydelse. Vi tilbyder specialbyggede varebiler, som passer 100% til dine behov.   

Tag en uforpligtende snak med vores erhvervssælger Flemming Jensby på tlf. 24874260 el. 64471165

E. Christiansen & Søn tømrer- og murerfirma er endnu engang blevet godt kørende i en Ford Transit. Bilen er medarbejdernes bedste ven og kollega til at opnå de bedste resultater. Stort tillykke og god fornøjelse herfra. 

Leveret d. 3. september 2020

bilhusetTHYBO leaser bil til verdensmester

I dag har vi fornøjelsen af at overrække en spritny Ford Puma til en vaskeægte verdensmester. Nemlig Lois Abbingh. Lois skal fra den kommende sæson spille håndbold i Odense Håndbold og vi glæder os til at se hende score lige så mange mål som hun gjorde til VM i december.

Congrats to Lois and we hope you enjoy the car.

Leveret d. 14. august 2020

Endnu en bil i rækken til Fyns vandværks- & ledningsservice er leveret til Steffen. Denne gang en Ford Transit Custom. Tak for handlen og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 19. august 2020 

AgroLab / Al-North har i dag fået leveret deres helt nye Ford Transit Custom. Medarbejderne bruger bilen til bedst at servicere deres kunder. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 7. august 2020

Fyns Gourmetkød Aps er i dag meget en Ford Custom rigere. Den skal bruges til at servicere kunder bedst muligt og nu er det godt kørende. Vi ønsker stort tillykke. 

Leveret d. 7. august 2020

Stort tillykke til Odense Håndbold og Jakob med Danmarks flotteste Mondeo Hybrid 👏 Nu er de godt kørende. Vi glæder os til at møde den rundt omkring i DK.

Leveret d. 3. juli 2020

Erhvervssælger, Flemming, er i hopla. Han har netop leveret en Ford Custom til Lund’s Catering i Glamsbjerg. Stort tillykke med bilen og god fornøjelse.

Leveret d. 8. juli 2020

Stort tillykke til Holm & Eistrup Entreprise med Danmarks første Van opbygget Ford Puma 👏Vi glæder os til at møde den rundt omkring i DK.

Leveret d. 1. juli 2020

Stort tillykke til Dansk Højtryk med deres spritnye Ford Custom. Nu er deres medarbejdere endnu bedre kørerende. 

Leveret d. 3. juli 2020

I sidste uge havde bilhusetTHYBO fornøjelsen af at levere Danmarks første nye model af Ford Kuga Van – en Kuga 1,5 Titanium diesel til vores gode kunde Amstrup & Baggesen Enterprise. Nu er de godt kørende når de bl.a. skal på kundebesøg. 

Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Skal du også være godt kørende i en ny Ford Kuga diesel eller Plug-In Hybrid model? Så finder du Danmarks skarpeste priser i Bred. Husk vi laver også alle van modeller som ”Hunter Edition” hvis du skal have den perfekte outdoor bil, til bl.a. jagt m.v.

Leveret d. 7. maj 2020

Vi har netop leveret denne Transit 350 Trend L3H2 Van til en af vores gode kunder Snave Brolægning Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 29. maj 2020

Bil nummer 8 i række er netop leveret til Holm & Eistrup. Denne gang en Ford Transit Custom. Tak for handlen til de to dygtige gutter. God fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 28. april 2020

Vi har netop leveret denne Ford Custom lang model til vores rigtig gode kunder fra Dansk PE Svejsning.
Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 4. maj 2020

Dansk PE Svejsning er godt kørerende i denne Ford Transit. Bilen kører på Færøerne, hvor den skal servicere øens kunder. Vi ønsker tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 4. marts 2020

Fyns Gulv ApS v/ Kurt Larsen er blevet en Ford Transit 185HK lang model rigere. Bilen skal bruges af medarbejdere til at servicere kunderne bedst muligt. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen . 

Leveret d. 7. april 2020

 

Lissner ApS er blevet godt kørende med en Ford Transit 350 L3 Van. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 17. februar 2020

JP El & Data har netop fået leveret denne Ford Custom lang model. Den er opbygget med reoler, arbejdsbord og stigeholder i varerummet. Se mere her. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 6. februar 2020

Dansk PE Svejsning har netop fået leveret denne Ford Transit 350 L2. Den er indrettet med reoler og arbejdsbord i varerummet, så den passer perfekt til deres behov. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 31. januar 2020

Lebæk a/s er godt godt kørende i deres helt nye Ford C-Max. Vi ønsker stort tillykke  og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 23. december 2019

Assens Kommune Entreprenørgården Aarup har fået leveret denne Ford Ecosport 1,0 Titanium Van. Den skal hjælpe de mange medarbejdere på servicecenteret.

Leveret d. 18. december 2019

Custom 170 HK L2 Van er leveret til Murermesterne Co I/S. Fantastisk bil, der bliver Murermesternes bedste ven i alle arbejdssituationer. Vi ønsker stort tillykke.

Leveret d. 27. november 2019  

2 x Ford Transit Custom er leveret til Lebæk A/S og skal bruges af håndværkerne til at opnå de aller bedste resultater. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse. 

Leveret d. 22. november 2019   

I dag har Energi Fyn Erhverv fået leveret deres helt nye Ford Transit med personlift. Bilen skal bruges til at servicere kunder og de mange vej- og stibelysningsmaster på hele Fyn.

Vi ønsker god fornøjelse og held og lykke med bilen.

Leveret d. 22. november 2019

Ford Ranger Raptor leveret til en meget glad kunde. Bilen er ombygget til en Hunter Edition med aflåst geværrum, et sikkerhedsrum og et tværgående aftageligt gitter. Vi ønsker kunden stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 17. oktober 2019

Ford Ranger Wildtrack Double Cap 213HK leveret til glad kunde. Vi glæder os til at møde bilen på de danske veje.
Vi ønsker tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 16. oktober 2019

De mange velkendte røde “håndværker busser” fra Vestfyns tømrerforretning A/S er blevet suppleret med en ny Ford transit Custom lang model med det omfattende trend udstyr samt det lækre sync anlæg med 8″ skærm med bakkamera.

Vi takker for handlen, og ønsker tillykke med bilen.

Leveret d. 2. september 2019

Ford Connect leveret til Odense Håndbold. Bilen skal transportere ledere og trænere til træning og kamp. Hold øje med den på de fynske landeveje.

Vi ønsker stort tillykke med bilen.

Leveret d. 1. september 2019

Totalbanken i Aarup har opgraderet deres bil og er nu godt kørende i en Ford Connect 1.0 Trend lang model. Vi glæder os til at følge den i lokalområdet. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 19. august 2019

Ford Ranger er leveret til Lissner ApS for at hjælpe sælgerne med at besøge kunder og komme let rundt på byggepladser. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 20. december 2018