Leverede biler

Følg med i hvilke erhvervsbiler vi har leveret gennem tiden. Vi vil med glæde tage en snak angående din næste erhvervsbil. Kontakt os til en uforpligtende snak.

Dansk PE Svejsning er godt kørerende i denne Ford Transit. Bilen kører på Færøerne, hvor den skal servicere øens kunder. Vi ønsker tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 4. marts 2020

Skal din bil sidde her? 

Vi har attraktive erhvervsleasing priser med billig engangsydelse.   

Tag en uforpligtende snak med vores erhvervssælger Flemming Jensby – 24874260 

 

Lissner ApS er blevet godt kørende med en Ford Transit 350 L3 Van. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 17. februar 2020

JP El & Data har netop fået leveret denne Ford Custom lang model. Den er opbygget med reoler, arbejdsbord og stigeholder i varerummet. Se mere her. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 6. februar 2020

Dansk PE Svejsning har netop fået leveret denne Ford Transit 350 L2. Den er indrettet med reoler og arbejdsbord i varerummet, så den passer perfekt til deres behov. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 31. januar 2020

Lebæk a/s er godt godt kørende i deres helt nye Ford C-Max. Vi ønsker stort tillykke  og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 23. december 2019

Assens Kommune Entreprenørgården Aarup har fået leveret denne Ford Ecosport 1,0 Titanium Van. Den skal hjælpe de mange medarbejdere på servicecenteret.

Leveret d. 18. december 2019

Custom 170 HK L2 Van er leveret til Murermesterne Co I/S. Fantastisk bil, der bliver Murermesternes bedste ven i alle arbejdssituationer. Vi ønsker stort tillykke.

Leveret d. 27. november 2019  

2 x Ford Transit Custom er leveret til Lebæk A/S og skal bruges af håndværkerne til at opnå de aller bedste resultater. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse. 

Leveret d. 22. november 2019   

I dag har Energi Fyn Erhverv fået leveret deres helt nye Ford Transit med personlift. Bilen skal bruges til at servicere kunder og de mange vej- og stibelysningsmaster på hele Fyn.

Vi ønsker god fornøjelse og held og lykke med bilen.

Leveret d. 22. november 2019

Ford Ranger Raptor leveret til en meget glad kunde. Bilen er ombygget til en Hunter Edition med aflåst geværrum, et sikkerhedsrum og et tværgående aftageligt gitter. Vi ønsker kunden stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 17. oktober 2019

Ford Ranger Wildtrack Double Cap 213HK leveret til glad kunde. Vi glæder os til at møde bilen på de danske veje.
Vi ønsker tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 16. oktober 2019

De mange velkendte røde “håndværker busser” fra Vestfyns tømrerforretning A/S er blevet suppleret med en ny Ford transit Custom lang model med det omfattende trend udstyr samt det lækre sync anlæg med 8″ skærm med bakkamera.

Vi takker for handlen, og ønsker tillykke med bilen.

Leveret d. 2. september 2019

Ford Connect leveret til Odense Håndbold. Bilen skal transportere ledere og trænere til træning og kamp. Hold øje med den på de fynske landeveje.

Vi ønsker stort tillykke med bilen.

Leveret d. 1. september 2019

Totalbanken i Aarup har opgraderet deres bil og er nu godt kørende i en Ford Connect 1.0 Trend lang model. Vi glæder os til at følge den i lokalområdet. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen.

Leveret d. 19. august 2019

Ford Ranger er leveret til Lissner ApS for at hjælpe sælgerne med at besøge kunder og komme let rundt på byggepladser. Vi ønsker stort tillykke og god fornøjelse med bilen. 

Leveret d. 20. december 2018