Skal din næste elbil være en Ford?

Drømmer du om at få en elektrisk bil, der tilbyder høj komfort og al den nyeste bilteknologi? Hos BilhusetTHYBO er vi specialister i Ford. Vi er din destination for de nyeste Ford-modeller, og i vores udvalg kan du med al sandsynlighed finde en elbil, der passer ind i din hverdag. Udforsk de forskellige modeller her på siden, og bliv klogere på, hvorfor Ford måske er det helt rette valg for dig.

 

En fleksibel modelrække med plads til hele familien

Hvis du leder efter en bil, der kan dække flere behov, er der god grund til at dykke ned i Ford. Den amerikanske fabrikant har længe været kendt for at lave alsidige biler, der forener design og funktion. Hos BilhusetTHYBO kan du altid finde de nyeste, elektroniske Ford-modeller, og du kan læse mere om dem herunder.

 

Oplev den 100 % elektriske Mustang Mach-E

Mustang Mach-E er for dig, der ønsker en elektrisk køreoplevelse på det næste niveau. Den innovative SUV er skræddersyet til fremtidens elektriske kørsel, og med høj performance, lang rækkevidde og hurtig opladning er det den ideelle elbil til dig, der ønsker det bedste af det bedste.

Mustang Mach-E tilbyder dig blandt andet

 

Tag styringen med den nye 100 % elektriske Ford Explorer

Ford Explorer er SUV’en til dig, der har brug for en veludstyret bil, du kan tage med, uanset hvor turen går hen. Explorer er med sin overlegne komfort og avancerede teknologi den ultimative følgesvend til både lange og korte ture.

Få blandt andet disse fordele med den nye Explorer

  • En rækkevidde på til 600 kilometer
  • Hurtigopladning fra 10-80 % på 25 minutter
  • Avanceret førerassistentteknologi hjælper med at holde dig mere sikker på vejen

Kort sagt er der mange gode grunde til at vælge den helt nye Ford Explorer. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din nye Ford, er du velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

 

Kontakt os

Ny henvendelse