Bilindretning - Specialbyggede varebiler

Vi udlever din drøm om den perfekte varebil, så den passer præcis til dine behov

Indretning

Indretninger af varebiler kan være en jungle, for måske er du ikke helt skarp på, hvad du har brug for? Bare rolig, vi hjælper og guider dig, så vi i fællesskab finder vi den bedste løsning.

Vi rammer bredt med hele vores indretningsprogram og det gælder alle brancher. Vores Ford Erhvervscenter er rutineret og forstår dine behov.

.

Vi sørger for at din bil er klar til arbejde lige efter leveringen.

.

Se vores eksempler på ombyggede varebiler her på siden.

Elektriker bil

For nylig har en af vores gode kunder købt en bil, som skulle tilpasses deres behov. Det mundende ud i reoler på begge sider med små skuffer, så små dele ikke bliver blandet sammen.

Der er monteret et arbejdsbord, som kan klappes ud, og da bagdørene er lavet som en bagklap. kan elektrikeren stå i tørvejr.

Der er monteret skydedøre i begge sider, som betyder at elektrikeren kan opbevare det mest anvendte værktøj i en reol i venstre side, så han ikke skal rundt om bilen for at nå sit værktøj. Det sparer både arbejdstid og så er det smart.

En stige holder i toppen af bilen er også monteret, så den ikke skal ligge på taget og bliver våd og slidt alt for hurtigt.

VVS Installatør

Se totalløsning på en indrettet varebil til en VVS installatør. Se blandt andet hvilke muligheder de har valgt for at gøre hverdagen lettere for medarbejderen. 

Bilen er indrettet med reoler i begge sider med skuffer til små dele, så de ikke forsvinder i en travl hverdag. 

Vi hjælper med at gøre hverdagen lettere ved at indrettet bilerne, så de passer 100% til kundens behov. 

Kontakt

Jan Thybo - Indehaver og salg - Bilhuset Thybo

Skal vi hjælpe med den bedste løsning for dig?

Kontakt Jan Thybo g få en uforpligtende snak.

Telefon: 23411003
Mail: jt@​bilhusetTHYBO.dk