Hunter Edition

Hunter Edition er den perfekte bil til en passioneret jæger. Det er kun fantasien, der sætter grænser og hos bilhusetTHYBO tilpasser vi din Hunter Edition efter dine behov!

Kuga Hunter Edition med aflåst geværrum til rifler, og et sikkerhedsrum til bundstykker og patroner. 

Edge Hunter Edition med aflåst geværrum til rifler, og et sikkerhedsrum til bundstykker og patroner. I samarbejde med Dometic er der indsat køleboks. 

Historien bag Hunter Edition

En stor passion for biler og jagt satte tankerne i gang hos Jan Thybo, indehaver af bilhusetTHYBO. Han var frustreret over at køre rundt med gevær og patroner i bilen uden at kunne opbevare det forsvarligt, når han var på jagt.

Han opdagede et hul i markedet og begyndte at udvikle på en bil, som er perfekt til jægerens behov. Det resulterede i 2017 i den første Ford Edge Hunter Edition nogensinde.

Hunter Edition er en ombygget bil, som sikre at opbevaringen af jagtudstyr 100% overholder loven. I dag kører Jan selv i en Ford Ranger Raptor Hunter Edition med et helt særligt og aflåst geværrum til rifler, og et sikkerhedsrum til bundstykker og patroner. Ligeledes er der plads til hundebur og andet jægergrej.

Om den første Hunter Edition udtaler Jan Thybo ”Som jæger har du et ansvar for sikker opbevaring af dine våben under transport. Overholder du ikke loven og eksempelvis er udsat for tyveri, så er det dit ansvar og du risikerer at miste din våbentilladelse. Derfor er Hunter Edition det helt perfekte valg til en passioneret jæger.”

Specialister i at opfylde dine behov

Vi er specialister i ombygning af varebiler så de passer dine ønsker og behov.

I maj måned blev vores erhvervs sælger kontaktet af en kunde. Han var interesseret i en Ford Ranger Wildtrack, men ikke som en standardmodel. Han havde et stort ønske om at skabe en jægerbil, der passede 100% til sine behov. Da vi havde klarlagt, hvordan bilen skulle se ud indvendigt sendte vi bilen til ombygning.

Det kom der det her resultat ud af:

Bilen er udstyret med et specielt sikret hundebur bag forsæderne som er boltret fast. Yderligere et aflåst geværrum til rifler og et sikkerhedsrum til bundstykker og patroner.

Ranger Raptor Hunter Edition

Den nye Ford Ranger er designet til at arbejde hårdere og mere effektivt. Den fås med en række kraftfulde nye motorer, der er udviklet til at få det meste ud af hver eneste dråbe brændstof. Og den kraftigste 213 HK version, er blevet parret med en avanceret ny 10-trins gearkasse, der nemt tilpasser sig ændrede forhold og terræn.

Ford Ranger Raptor Hunter Edition blev leveret til en kunde i starten af oktober. Han har været med til at ombygge sin Jagt Hunter Edition, så den passer 100% til sine behov. Der er lavet 2 x aflåst geværrum, et sikkerhedsrum til bundstykker og patroner, et gitter bag forsæderne og et aftageligt gitter i midten, som deler varerummet i to.

Ranger Wildtrack Hunter Edition

Ford Ranger Wildtrak kombinerer en imponerende ydeevne med komfort og teknologi på en måde, der gør den til en af de mest eftertragtede pick-up trucks på markedet i dag. Uanset om du har brug for en pålidelig arbejdshest til tunge opgaver eller en alsidig fritidsbil til eventyr, leverer Ranger Wildtrak den ultimative køreoplevelse. Med sin overlegne trækkraft, avancerede sikkerhedsfunktioner og stilfulde design sætter denne pick-up standarden for, hvad der er muligt i denne klasse.

Denne kunde har virkelig gjort brug af bilens kræfter og ydeevne, da der ved levering af bilen blev monteret et warn spil i forkofangeren, som fx bruges til at trække biler eller genstande fri. Specielle lygter i forkofangeren og en beskytter af hjelmen. Bilen er ombygget til en Hunter Edition med hundebur og våbenopbevaring, så det er forsvarligt for kunden at køre på jagt. Bilen er 100% tilpasset kundens behov, så den lever op til hans forventninger.  

Ford Ranger Wildtrack
Ford Ranger Wildtrack
Ford Ranger Wildtrack