Biludlejning

Biludlejning i Vissenbjerg hos bilhusetTHYBO

..skal være nemt og bekvemt. Vi udlejer biler gennem Hej Oscar. Som kunde sikre det dig de bedste vilkår, og de mest fordelagtige priser. Vi glæder os til, at du lejer din næste bil hos bilhusetTHYBO.

Har du brug for en bil i en længere eller kortere periode? Hos bilhusetTHYBO får du markedets mest fordelagtige priser med dagspriser fra kun kr. 299,-

Vi ligger tæt på motorvejen centralt på Fyn, så du nemt kan komme til og fra vores afdeling. Vi gør det nemt for dig, og derfor kan du hos os aflevere nøgler uden for vores åbningstider gennem en nøgleboks, og så kontakter vi dig når vi opgør bilen efter endt leje.

 

Vi glæder os til at se dig til lokal biludlejning i Vissenbjerg.

Hvad er med i lejen

Det er nemt og enkelt at leje en bil gennem os. Du kan enten kontakte Katrine på telefon 64471165 eller du kan booke online. 

Når du kører rundt på landevejene behøver du ikke være bekymret, hvis der mod forventning skulle opstå problemer. Med i billejen får du vejhjælp, forsikring og service, så du er godt dækket ind. De første 100 km per udlejede døgn er med i prisen.

Depositum opkræves og afhænger af din selvrisiko.

Katrine Thybo - Marketing og biludlejning

Minilease

Hvad er minilease?

Næsten alle virksomheder kender behovet for at have brug for en ekstra vare- eller personbil i en længere eller kortere periode, uden at have ønsket om at investere i en ny bil.

Derfor tilbyder bilhusetTHYBO Minilease.

bilhusetTHYBO Minilease inkluderer:

  • Ingen bindingsperiode
  • Bilafgift
  • Forsikring
  • Billig månedlig betaling
  • Mulighed for ombytning af bil
  • Altid nye, miljørigtige og brændstoføkonomiske lejebiler

Gennem Thybo Minilease opnår du driftssikkerhed til en meget favorabel pris og uden uforudsete omkostninger i lejeperioden.

Ring til Katrine på 64 47 11 65 og få en skarp pris.

Generelle vilkår ved biludlejning

bilhusetTHYBO tilbyder nu biludlejning til nettopriser, hvis du står og mangler en bil.

Under ovenstående billede er det muligt at se dagspriserne for de forskellige biler som du kan leje hos os. Vi er en del af den landsdækkende kæde Hej Oscar.

De biler, som vi tilbyder til udlejning, vil altid være gennemgået af vores eget autoriserede Ford-værksted, hvor vi har højt uddannede mekanikere og professionelle klargøringsfolk ansat.

Det er vores klare ønske, at bilen I lejer hos os føles som en ny bil – og i de fleste tilfælde vil den også være det.
Vores biler vil i vinterperioden naturligvis være udstyret med vinterhjul.
Alle priser er inkl. moms og 100 km. Fuld kasko og ansvarsforsikring kan tilkøbes for 10,- pr. dag, og du reducerer dermed din selvrisiko fra 5.500 kr. til 2.500 kr.

* Der tillægges miljøomkostninger på 5% af lejemålet.