bilhusetTHYBO

Erhvervsleasing

Gennemskuelig leasing hos bilhusetTHYBO

Erhvervsleasing af varebiler er en populær løsning for mange virksomheder. Bilen er typisk et vigtigt aktiv for at få hverdagen til at glide og med leasing opnår du stor fleksibilitet. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning med udgangspunkt i dine bilønsker og kørselsbehov. Vi sørger for tryghed og overskuelighed gennem hele processen

Hvorfor skal du lease din næste varebil?

Når en virksomhed skal vælge mellem leasing eller køb af firmabiler er muligheden for at frigøre likviditet typisk vigtigt. I stedet for at binde likviditeten i biler bruges den til at skabe vækst i virksomheden og det er der mange, der ser en fidus ved. Leasingaftalen vil desuden ikke figurere som en gældspost i regnskabet, men i stedet som en løbende omkostning og det skaber for mange virksomheder en større budgetsikkerhed.

Leasingaftaler varierer afhængigt af leasingudbyderen og virksomhedens specifikke behov, men typisk inkluderer de en fast månedlig betaling over en bestemt periode ofte 2-5 år. Der kan også være mulighed for at tilkøbe ekstra serviceydelser.

Ved udgangen af leasingperioden returneres bilen normalt til leasingbyderen medmindre der er mulighed for at forlænge leasingaftalen eller købe bilen til en forudbestemt pris.

Ford E-Custom

Erhvervsleasing hos J.T. Leasing

Ønsker du at lease din bil så kan du gennem vores tilknyttede virksomhed J.T. Leasing opnå stor tryghed og fleksibilitet. J.T. Leasing har stor erfaring med leasing til både privat og erhverv. Vi tilpasser leasingaftalen så den passer til dine behov. Ønsker du samtidig en serviceaftale finder vi også en der passer til dine behov og kørselsmønster.

 

Leasingformer

Når du leaser en bil er der flere måder at gøre det på. De mest almindelige leasingformer inden for erhverv er operationel leasing og finansiel leasing. Operationel leasing er oftest af kortere periode, mens finansiel leasing typisk er over en længere periode.
Der findes dog mange forskellige måder at lease på og vi tilpasser leasingen så den passer 100 % til dine behov.

Operationel leasing

Ved operationel leasing slipper du som leasingtager for alle bekymringer med at være bilejer. Alle omkostninger til reparationer og service er inkluderet i leasingaftalen og det er derfor leasingselskabet, der står for at betale disse udgifter.

Med andre ord er alle udgifterne til bilen samlet i en månedlig betaling og det medfører, at du ved nøjagtigt, hvad du skal betale hver måned for at lease.

Hvis du leaser din bil operationelt, kan du efter endt leasingaftale aflevere bilen tilbage til leasingselskabet. Du skal ikke bekymre dig om afskrivninger og lignende værditab. Mange virksomheder vægter denne tryghed meget højt og nyder fleksibiliteten.

Hvis du er bekendt med dit egentlige kørselsbehov, kan operationel leasing være den rette leasingform for dig. Kilometerbegrænsningen og gebyret bliver fastsat fra leasingaftalens start. Hvis du kører mere end det fastsatte kilometertal betales der et gebyr for de overkørte kilometer ved leasingaftalens udløb.

Finansiel leasing

Ved finansiel leasing får du finansieret bilen og opnår samtidig brugsretten til bilen i leasingperioden. Du betaler en førstegangsydelse  ved indgåelse af aftalen, og herefter opkræver leasingselskabet en fast månedlig ydelse i den aftale leasingperiode.
Vælger du denne leasingtype, svarer det nærmest til, at du køber din bil på afbetaling. Ved finansiel leasing står du selv for alle udgifter til reparation, vedligehold og drift af bilen – på samme måde som hvis du ejer en bil.

 

Når leasingaftalen udløber er du forpligtet til at købe bilen eller alternativt finde en køber, som vil overtage bilen til den aftalte restværdi, som er sat ved indgåelsen af leasingaftalen. Det er derfor afgørende, at den på forhånd aftalte restværdi er sat realistisk, så man ikke står med et potentielt tab på bilen ved et eventuelt videresalg.

Ved finansiel leasing er der ingen begrænsninger med hensyn til kørte kilometer, da leasingtager selv overtager bilen efter endt leasingperiode.

bilhusetTHYBO

Indretning af biler

Når du leaser eller køber biler gennem bilhusetTHYBO og J.T. Leasing har du mulighed for at bestille din bil med indretning af reoler, arbejdsbord eller hvordan den passer til dig og dine medarbejdere. På den måde bliver bilen hurtigt og nemt en rullende arbejdsplads og din vigtigste makker i hverdagen.

Tag en snak med en af vores erhvervssælgere og sammen finder vi en løsning, der passer til dine behov.

01

Attraktivt tilbud

Efter en snak med en af vores erhvervssælgere og klarlægning af dine behov modtager du et attraktivt tilbud. 

02

Leasingaftale

Når du har godkendt og accepteret tilbuddet klargøre vi bilen og du modtager samtidig en leasingaftale. 

03

Mere køreglæde

Når bilen er klargjort og i topform leverer vi bilen til dig og du er kørende i din nye drømmebil.

Lær den nye Ford E-Transit at kende

Den elektriske Ford E-Transit er udviklet til at hjælpe din virksomhed med at nå sine bæredygtighedsmål uden at gå på kompromis med råstyrke, evne eller alsidighed.

Vi kigger ind i en ny fremtid og vi får ofte spørgsmål vedrørende de elektrisk varebiler
Kan de klarer det hårde arbejde…
Er rækkevidden lang nok…
Kan vi have det hele med…
Skal man vælge en El-varebil……….. Svaret er JA

Kontakt vores erhvervssælgere

Lyder erhvervsleasing som noget for dig? Så kontakt vores erhvervssælgere allerede i dag for en uforpligtende snak.