Ranger Raptor

DEN HELT NYE FORD RANGER RAPTOR

Dette er ingen almindelig pickup. Det er en super-pickup.

Den helt nye Ranger Raptor er skabt til offroad-præstationer. Dette er et køretøj, som er konstrueret fra bunden til at dominere ethvert miljø. Og den er som ingen anden.

Drømmer du om en Raptor? Vil du gerne vide lidt mere om den? Så prøv en virtuel prøvekørsel lige her

 

Designet til at erobre

I det øjeblik du oplever en Raptor, står det klart, at der ikke er tale om en nogen almindelig pickup. Raptor er større, stærkere og dominerer landskabet. Bilen er bygget til at erobre. Med en lang række avancerede teknologier og intelligente systemer oplever du en køreoplevelse som ingen anden. Ved et enkelt tryk på en knap aktiverer du det stærke, nye Terrain Management System, som gør bilen klar til at køre terræn. I bilen finder du seks forskellige tilstande, som alle optimere køretøjets frygtindgydende evner til et bestemt terræn: Normal tilstand til normal kørsel. Sport tilstand til hurtig kørsel. Grass, Gravel and Snow-tilstand til kørsel i græs, grus og sne. Mud and Sand-tilstand til kørsel i mudder og sand. Rock-tilstand til kørsel i bjerge og klipper. Vælg den unikke Baja-tilstand for en vild terræn-oplevelse.

Lækkert design

Raptor er primært en offroad-maskine, men du har det stadig rigtig godt i kabinen når du kører på landevejen. Hvis du har prøvet at sidde i en Raptor vil du vide at sæderne er behagelige, interiøret er lækkert og at bilen er veludstyret med egenskaber, der øger køreglæden fx fartpilot, varme i sæderne og stor skærm.

Med store dæk og en bil der er bygget til terræn kan man frygte, at der er meget støj i kabinen, men Raptor føles overraskende støjsvag på asfalt. Når bilen kører i sand og mudder vil du ikke opleve støj for det er netop her motoren-og køreegenskaberne kommer til sin ret.

Indtag verden

Hvert eneste aspekt af Ranger Raptor er konstrueret til at maksimere kapacitet, slidstyrke og offroad ydeevne. Indeni er det avancerede teknologier, der sørger for, at du er tilpas uanset, hvor du tager hen. Det indbyggede FordPass Connect-modem giver dig mulighed for både at låse og åbne Raptoren via din telefon. Når du skrifter hårdt terræn ud med asfalt, kan du også undgå forsinkelser, da der sendes trafikopdateringer i realtid, der sendes direkte til din bils navigationssystem.

Raptor efter dine behov

Vi tilbyder Raptor efter dine behov. Det betyder, at vi bestiller den bil hjem, der passer 100% til dig.

Er du passioneret jæger? Vi er kendte for vores ombygning af almindelig pick-ups til jægerbiler. Læs mere om vores Hunter Edition biler lige her

 

Er du også helt forelsket i vores Ranger Raptor? Så bestil en prøvetur og oplev køreglæden. Ring på 64 47 11 65