Anhængertræk

Træk en trailer eller campingvogn på en nem og sikker måde med et Ford anhængertræk.

Hvad enten du vælger et aftageligt, indtrækkeligt eller fast anhængertræk er du sikret en simpel løsning, der er kompatibel med Fords systemer og sikkerhedsfunktioner.

Se Fords anhængertræk

Tagbagagebærere

Fords tagbøjler og –rælinger er designet specielt til DIN bil og er en nødvendighed, hvis du skal bruge f.eks. en tagboks eller cykelholder på taget.

Se Fords tagbagagebærere

Transporttilbehør

Få mere plads til din Ford.

Tilbehør til enten taget eller bagenden på din bil – som f.eks. tagbokse og cykelholdere, kan nemt monteres på din Fords tagbøjler eller anhængertræk. Produkterne fås i forskellige størrelser alt efter dine behov.

Se Fords transporttilbehør

Gulvmåtter

Beskyt din bil mod snavs og slid.

Fords originale gulvmåtter – hhv. standard-, velour- og gummimåtter – har udover de praktiske egenskaber mod snavs og slid, også sikkerhedsmæssige egenskaber. De mindsker nemlig risikoen for, at dine fødder glider, mens du kører.

Se Fords gulvmåtter

Alufælge

Lækre, praktiske eller elegante – det er helt op til dig.

Fords alufælge komplimenterer enhver Ford-model, og du kan være sikre på, at de er produceret efter de højeste standarder og af de fineste materialer, så din sikkerhed ikke sættes på spil.

Se Fords Alufælge

Xvision parkeringssensorer

Gør parkering nemmere – hver dag.

Xvision parkeringssensorer er et system, der kan monteres på enhver Ford – gammel som ny. Sensorene hjælper dig med at opdage små og store objekter, så du kan føle dig endnu mere sikker.

Se Fords Xvision parkeringssensorer

Bagagerumsbeskyttelse

Beskyt dit bagagerum mod snavs og væde.

Mens den ene side af vores bagagerumsmåtter er lavet af velourtæppe, har den anden side en skridsikker gummioverflade. Fords bagagerumsbakker med høje kanter er lavet af gummi. Begge produkter er slidstærke og lette at tage ud og rengøre.

Se Fords bagagerumsbeskyttelse

Sikker transport af bagage

Tænk på sikkerheden!

Fords beskyttelsesnet og transportgitre er designet til af passe lige præcis til din Ford. Og de bliver på deres plads – selv under hårde opbremsninger. De er derudover testet til at beskytte passagerer og lever op til standarden ISO 27955.

Se Fords tilbehør til transport

Udvendig beskyttelse

Hvorfor ikke give din Ford den beskyttelse, som den fortjener?

Fords originale stænklapper hjælper med at beskytte din bil mod vejsprøjt, stenslag og andre ubehageligheder. Med en beskyttelsesliste til læssekant til din bagerste kofanger opnår du en optimal beskyttelse uden at gå på kompromis med bilens udseende.

Se Fords udvendige beskyttelse

Styling

Få et kæmpe smil på læben med originalt Ford styling-tilbehør.

Bag- og tagspoilere er designet, så de passer til netop din Ford. Men det betyder ikke, at der er indgået kompromisser, når det gælder spoilernes holdbarhed. De går alle gennem en række hårde tests, der overgår alle lovmæssige krav. Dørtrinsbeskyttere i rustfrit stål ser fantastiske ud samtidig med, at de beskytter din Ford mod ridser.

Se Ford styling tilbehør

Ford Merchandise

Se mere af Fords store udvalg af merchandise her

Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe dig

Ronni Tias Nielsen

Ronni Tias Nielsen

Reservedele & tilbehør

Niklas Nielsen

Niklas Nielsen

Reservedele & tilbehør