Søg blandt vores biler

Vi har 50 biler på lager

Din søgning gav 50 resultater

Brugte biler til en god pris 

Hos bilhusetTHYBO forhandler vi et stort udvalg af brugte biler. Vi er et autoriseret Ford-værksted, og derfor er vi den helt rigtige forhandler til dig, der drømmer om en god Ford til en fordelagtig pris. 

Vi lever af vores kunder, og de er det vigtigste for os. Uden kunder kunne vi ikke eksistere. Derfor er det også vores fornemmeste opgave at give dig den rette service og sende dig hjem med den rigtige bil. 

Find din Ford – vi har utallige brugte biler til salg

Vi bruger kun originale dele til vores Ford-modeller, og som autoriseret værksted kan du være sikker på, at din bil er vedligeholdt, så den har den længste holdbarhed. 

Vi har biler i alle prisklasser, størrelser og aldre. Derfor kan du finde den perfekte bil, som både matcher dine behov og din pengepung.

Alt fra Ford Ka til Ford Transit

Ford er et alsidigt bilmærke, der spænder vidt, og derfor vil du også se et bredt udvalg af forskellige biltyper. Alt fra den mindre og økonomiske Ford Ka til den store varevogn Ford Transit. 

Vi har Ford Mondeo og Ford Focus til familierne og Ford Fiesta til enkeltpersonen eller parret, der ikke behøver så meget plads. Uanset hvilken brugt model du skulle være på udkig efter, kan vi give dig kompetent service og rådgivning. 

Besøg os med tryghed i sindet 

Som autoriseret Ford-værksted kan du være sikker på, at din nye bil er i den bedste stand, så både levetiden og brugtvognsværdien vil være optimal. 

Med vores mange år i branchen har vi den fornødne ekspertise til at hjælpe dig med at finde den rigtige bil. Og du kan være sikker på, at du får en bil, der har en høj værdi. 

Hvorfor skal jeg købe en brugt bil?

Den største årsag til at købe en brugt bil er prisen. For et markant lavere beløb kan du få en bil, som kun har få år på bagen. Derfor vil det i visse tilfælde stort set være som at købe en ny bil. 

En anden god grund er, at det er muligt at købe en bil, som du ikke vil kunne købe fra ny. Hvis du og din familie skal have budget til både sommerferie, vintertøj og bil, er det en god løsning at bruge pengene på en brugt bil, hvor du får mere bil for pengene. 

Ved at bruge bilhusetTHYBO kan du være sikker på, at brugtvognsværdien er intakt, og at bilen er gjort ordentlig køreklar til dig. 

Kundeservice, der er til at forstå

Uanset om du er førstegangskøber eller har forstand på biler, står vi klar til at modtage dig med åbne arme. Vi går ind for en høj kundeservice, ærlig rådgivning og overholdelse af aftaler. 

Din forhandler til brugte biler på Fyn

Hvis du bor på Fyn eller i Trekantsområdet, er der ingen grund til at køre langt for at finde din nye brugte bil. Er du på udkig efter en velholdt Ford, er bilhusetTHYBO det rigtige valg. 

Vores autocenter i Vissenbjerg er let tilgængeligt fra både det sydlige Jylland og hele Fyn. Derfor kan du spare masser af tid og komme hjem med den helt rigtige bil til en pris, hvor der stadig er luft i budgettet. 

Få et grundigt overblik på få sekunder

I vores oversigt over brugte biler kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over vores brugte biler. 

Du kan i vores søgefunktion selv regulere prisen, så den passer til dit budget, og justere brændstofforbrug. Dernæst vil alle modeller, som passer til dine krav, poppe frem. 

I vores oversigt kan du uden et eneste klik se et billede af bilen, årgang, pris, og hvor langt bilen har kørt. Ved at klikke på modellen kan du se alt udstyr, brændstofforbrug og geartype. 

Dermed kan du på meget få minutter vurdere, om bilen er interessant for dig eller ej. 

En bil skal ikke ses – den skal prøves

Når du har fundet en bil, du er interesseret i, er det selvfølgelig ikke nok at se den. Du skal ud at prøve den, hvis den skal være din trofaste ven i fremtiden. Derfor kan du også hurtigt booke en prøvetur online med et ønsket tidspunkt for prøveturen. Det kræver kun et øjeblik, og vi har selvfølgelig bilen køreklar, når du kommer. 

Er du nysgerrig? Kig bare ind til en snak

At købe bil er en stor beslutning. Der skal bruges mange timer i bilen, og den skal være solid i flere år. Derfor vil vi også gerne hjælpe dig. Du behøver ikke at have gjort dig nogle tanker. At være nysgerrig er fint med os, og vi kan fortælle om, hvad vi kan hjælpe med, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud og en god snak

Vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud og en kyndig vejledning for at skubbe dig i den rigtige retning. Hvis du er i tvivl om, hvordan din nye brugte bil skal se ud, og hvilke fordele der er ved at bruge bilhusetTHYBO, er du meget velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular.