headerbillede af airconditionservice og sommerklargøring tilbud
Inden længe står sommerferien for døren, og det betyder, at det er tid til et servicetjek af din bils aircondition! Der er garanteret mange ting, du skal huske, når sommerferien er lige om hjørnet, og et airconservice bør være én af dem. Det er nemlig din genvej til afkøling i sommervarmen og sund luft i kabinen – hele sommeren.

Hvorfor skal man få lavet et airconservice?

Efter en lang vinter er det vigtigt, at dit AC-system fungerer effektivt og er klar til at blive brugt i sommervarmen. Hvis du oplever, at luften ikke er så kold som den plejer, eller hvis A/C-systemet lyder mærkeligt, kan det være et tegn på, at det er tid til at få det tjekket og serviceret af vores dygtige teknikere. Dit A/C-system kan være kompliceret, så overlad det til en uddannet mekaniker hos BilhusetTHYBO.

Der er mange fordele ved, at få foretaget et airconservice, både for din bils skyld, men også for din egen.

Derfor bør du få lavet service af aircondition- eller klimaanlæg:

  • Det sikrer bilens køleevne – både til de korte ture og de lange kør-selv-ferier
  • Regelmæssig airconservice forlænger levetiden på anlæggets (og sparer dig penge ved at undgå en dyr udskiftning)
  • Sundere luft og bedre indeklima i bilen – et airconditionanlæg kan gemme masse bakterier, støv og kan skabe fugt i bilen (især efter en lang vinter)

Er det tid til et service? Hold øje med tegn som:

  • Din aircondition køler ikke, som den plejer.
  • Der er en ubehagelig lugt, når du tænder aircondition – det kan være tegn på mug eller andre bakterier i systemet.
  • Din aircondition laver usædvanlige lyde, når det tændes.

Bliv godt kørende med et airconservice

Når du får lavet et airconservice af os, sørger vi for at rense systemet igennem, så du får ren luft i bilen. Samtidig kontrollerer vi for utætheder og udfører tryk- og testprøvning af anlægget, så du er godt kørende hele sommeren. Prisen for airconservice er 599 kr. inkl. moms (ekskl. opfyldning af olie, spore- og kølemiddel).

Hos BilhusetTHYBO har vi mange års erfaring med sommerklargøring af biler – herunder service af aircondition- og klimaanlæg – og vi kan servicere alle biler uanset mærke og årgang.

Book din sommerklargøring her

Skal din bil være klar til sommeren? Kontakt os direkte på tlf. 64471165, eller book en værkstedstid via formularen herunder.