Vi er dit autoriserede Ford Transit Erhvervscenter

I 2007 blev vi de første forhandlere af Ford Erhvervsbiler i Europa. Vi har derfor stor erfaring som vi gerne vil dele med dig når du skal bruge en ny erhvervsbil.

Vi betragter os selv som eksperter i det store brede Transit modelprogram – både i salg og på værkstedet. Vi skræddersyer løsninger, der dækker netop dit behov, og som holder dine omkostninger nede. Vi kommer hele vejen rundt i vores rådgivning, og kan tage os af alle aspekter ved bilkøb – finansiering, forsikring, serviceaftaler, ombygning og indretning samt bildekoration.

På vores værksted er din bil i trygge hænder. Vores teknikere og pladesmede gennemgår løbende kurser, og arbejder hver dag med Fords transitter og andre mærker.

Udvidet åbningstider!

For at imødekomme den stigende efterspørgsel er vores åbningstider på værkstedet nu 07:00 – 17:00.

Læs mere om Ford Transit serien

Fords Transit serie dækker alle tænkelige behov, store som små. Det er nok en af grundene til, at Ford Transit er det mest solgte varebilsmærke for 3. år i træk. Serien består af fire hårdtarbejdende medlemmer: Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom og den store Transit.

Flemming Jensby

Flemming Jensby

Salg

Jan Thybo

Jan Thybo

Salg

Frank Markussen

Frank Markussen

Salg

Salgschef – personbiler

40 22 19 27
fm@​bilhusetTHYBO.dk

Book et møde

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at ringe til os og booke en tid hvor eventuelle spørgsmål vil blive besvaret, hvis behovet er til det – kommer vi også gerne til dig!