Ford Erhvervscenter

Velkommen til Ford Erhvervscenter bilhusetTHYBO
Ford Erhvervsbiler

bilhusetTHYBO Ford Erhvervscenter i Vissenbjerg er din indgang til et væld af muligheder inden for køretøjer til din virksomhed. Det er kun fantasien, der sætter grænser. I samarbejde med dig indretter vi bilen, så den passer 100% til dine behov.

Vi har et lokalt team som står klar til at hjælp dig.

Ring eller besøg os i butikken.

Hos bilhusetTHYBO ved vi, hvor meget din bil betyder for dig og din forretning. Vi forstår, at din bil er din værktøjskasse og vejen til succes. Vi forstår, at du er afhængig af, at den fungerer i en travl hverdag. 

Derfor står vores dygtige erhvervsteam klar til at hjælpe dig med at komme hurtigt videre. Vi er eksperter i at hjælpe dig hurtigt på vej, så vi kan minimere din tid væk fra vejen. 

Vi er dit autoriserede Ford Transit Erhvervscenter

I 2007 blev vi de første forhandlere af Ford Erhvervsbiler i Europa. Vi har derfor stor erfaring som vi gerne vil dele med dig når du skal bruge en ny erhvervsbil.

Vi betragter os selv som eksperter i det store brede Transit modelprogram – både i salg og på værkstedet. Vi skræddersyer løsninger, der dækker netop dit behov, og som holder dine omkostninger nede. Vi kommer hele vejen rundt i vores rådgivning, og kan tage os af alle aspekter ved bilkøb – finansiering, forsikring, serviceaftaler, ombygning og indretning samt bildekoration.

På vores værksted er din bil i trygge hænder. Vores teknikere og pladesmede gennemgår løbende kurser, og arbejder hver dag med Fords transitter og andre mærker.

 

I 2020 blev Ford Transit Custom PHEV kåret som årets varebil i Danmark. Det kan du læse mere om her.

Udvidet åbningstider!

For at imødekomme den stigende efterspørgsel er vores åbningstider på værkstedet nu 07:00 – 17:00.

Læs mere om Ford Transit serien

Fords Transit serie dækker alle tænkelige behov, store som små. Det er nok en af grundene til, at Ford Transit er det mest solgte varebilsmærke for 3. år i træk. Serien består af fire hårdtarbejdende medlemmer: Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom og den store Transit.

Book et møde

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at ringe til os og booke en tid hvor eventuelle spørgsmål vil blive besvaret, hvis behovet er til det – kommer vi også gerne til dig!

Frank Markussen

Frank Markussen

Salg

Salgschef – personbiler

40 22 19 27
fm@​bilhusetTHYBO.dk

Jan Thybo

Jan Thybo

Salg

Bilhuset THYBO Erhvervscenter – vi forsyner din virksomhed med køretøjer 

For mange erhverv er en bil et uundværligt arbejdsredskab. For håndværkere udgør varebilen både værksted, kontor og måske endda frokoststue. Det er altså vigtigt, at din arbejdsbil er indrettet, lige så den passer til dit behov, så du kan udføre dit arbejde nemt og effektivt. Vi forstår, hvor vigtig en bil er for visse fagfolk, og vi sætter en ære i både at hjælpe med at erhverve en ny bil, men også efterfølgende at holde den ved lige og udføre eventuelle reparationer. Så er du altid klar til at kunne betjene dine kunder, når du benytter dig af vores udbud af Ford erhvervsbiler i Vissenbjerg. Vi er et autoriseret Ford hus, hvor vores personale altid er opdateret på de nyeste tendenser og udviklinger fra Ford. Vi har lang åbningstid fra 7-17 i vores erhvervscenter.

 

Ford erhvervsbiler nær Odense – vi er eksperter i Ford Transit 

Vi blev i 2007 de første forhandlere i Europa af Ford Erhvervsbiler. Vi betragter os derfor som specialister på området med vores lange erfaring med Ford varebiler i bagagen. Denne erfaring og ekspertise kan du trække på, når du står og mangler en ny Ford varebil til dit erhverv. Vi er tossede med det brede Ford Transitmodelprogram, som dækker over erhvervsbiler i flere funktionelle størrelser, fra små handy arbejdsbiler som Ford Courier, til den helt store værktøjskasse ’Ford Transit’, der virkelig er en arbejdshest med stort varerum, høj lasteevne og stor trækkraft. Flere af modellerne kan indrettes og tilpasses dine individuelle behov. Læs meget mere om de forskellige modeller, typer og muligheder her på vores hjemmeside.

 

Lad os få en snak om din kommende Ford erhvervsbil eller firmabil 

Vi har stor kompetence inden for rådgivning af Ford erhvervsbiler og vi har et lokalt team, der kun står klar til at afdække dine behov for type bil, og ikke mindst tilpasning af bilen til dit arbejde. Her er det vigtigt for os, at vi indgår et trygt og tillidsfuldt samarbejde med dig, for at afdække hvilken løsning der er den rigtige for, at du kan udføre dit arbejde. Du er altid velkommen til en snak i vores afdeling for Ford erhverv i Vissenbjerg, men hvis ting brænder på, eller du ikke lige kan afse tid til at kigge forbi, så kommer vi også gerne ud til dig med vores tilbud og specialviden pakket i kufferten. Vi glæder os til at kunne være behjælpelige med at finde din nye og trofaste arbejdsmakker.