BilhusetTHYBO – din Ford-forhandler på Fyn

Hos BilhusetTHYBO har vi mere end 50 års erfaring med forhandling og servicering af flere populære bilmærker. I dag er vi en autoriseret Ford-forhandler med faglighed og god service i førersædet. Vi er lokaliseret i Vissenbjerg på Vestfyn, kun et stenkast fra motorvejen. Besøg vores bilhus i dag, og udforsk vores mange forskellige modeller fra Ford.

 

Udforsk nye Ford-biler i vores showroom

Leder du efter en skøn bil, der kan klare de lange bilferier, små køreture og andre af hverdagens gøremål? Hos BilhusetTHYBO tilbyder vi mange forskellige Ford-modeller, der hver især kommer med deres egne unikke fordele. Fra smarte minibiler til alsidige SUV’er – hos os kan du være sikker på, at der er biler til alle kørselsbehov.

Du kan blandt andet finde følgende populære Ford-modeller hos os:

Hos BilhusetTHYBO ved vi, at den bedste beslutning om en ny bil kun kan træffes, hvis du har siddet bag rattet. Derfor har du altid mulighed for at booke en prøvetur hos os online. Det eneste du skal gøre er at klikke ind på din ønskede model og booke en tid – så sørger vi for at gøre bilen klar til dig inden ankomst.

 

Udforsk vores elektrificerede modelrække

Vi er stolte af at kunne præsentere mange af de mest populære Ford-modeller som enten 100% elektriske eller som plug-in hybrider. Fords 2030-plan betyder, at alle personbiler i Europa i 2030 skal være elektriske, og at to tredjedele af alle varebiler samtidig skal være helt eller delvist eldrevne.

Ford ny elektrisk Explorer

Hos BilhusetTHYBO er det vores mål altid at kunne levere biler med den nyeste teknologi til dig. Derfor kan du blandt andet forudbestille den helt nye elektriske Ford Explorer, der lanceres i foråret 2024. Med plads til fem personer og ultrakort ladetid, er den 100 % elektriske SUV den ideelle bil til at tackle ethvert kørselsbehov. Hvis du er interesseret i at reservere den nye Ford Explorer, kan det gøres med kun få klik direkte via vores hjemmeside.

Kontakt os

Ny henvendelse