Om bilhusetTHYBO

Vores vision

Vores vision er at drive en seriøs og profitabel forretning med fokus på god kundeservice og medarbejdertrivsel.

Vores kunder er hele vores eksistensgrundlag og – vi ønsker derfor at give kunderne den bedste oplevelse når de kommer i forretningen. Vi bestræber os hele tiden på at gøre vores kunder tilfredse. Det gør vi gennem vores nøgleord som siden begyndelsen har været: God kundeservice, kvalitetsarbejde udført til tiden og overholdelse af aftaler.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i forretningen


Jan Thybo
Indehaver bilhusetTHYBO

Vores historie

2020: I hele 2020 er vi blevet tildelt Udvikling Assens Social Ansvarlighed-mærke. Udtalelse fra Udvikling Assens “Mærket gives som en anerkendelse af, at I går længere for det sociale ansvar, end det er pålagt ved lov. I tager et ekstra samfundsansvar ved at gøre særligt meget for at passe på jeres nuværende og kommende medarbejdere. Det handler både om uddannelse og om særlige forhold og muligheder for medarbejdere, der af den ene eller den anden grund ikke kan ansættes på helt ordinære vilkår.
Det er til gavn for både den enkelte medarbejder, for virksomheden og for vores samfund som helhed, at I på denne måde giver flere mulighed for at være en del af arbejdsmarkedet.”

2019: bilhusetTHYBO landede til dato den største ordre med 45 solgte Ford Transit Custom varebiler til én kunde.

2019: bilhusetTHYBO indgår samarbejde med Oscar biludlejning og lejer biler ud i samarbejde med dem.

2018: En større renovering af den ”gamle” udstilling blev færdiggjort. Halvdelen blev lavet om til henholdsvis ny kantine og et ekstra kontor og mødelokale.

2017: Virksomheden vandt en tredje Chairman Award for ”Kundetilfredshed, kombineret salg og service” – igen var det kunderne der bestemte.

2016: bilhusetTHYBO vandt to priser hos Ford Danmark Chairman Award. Den ene for ”Kundetilfredshed – oplevelsesindeks salg” og den anden for ”Forklaring af SYNC-funktioner”. I begge kategorier er det kunderne der har bestemt. Forretningen er den første i Europa, der nogensinde har vundet de to priser på samme tid.

2015: Chevrolet valgte at trække sig ud af Europa og derfor er bilhusetTHYBO udelukkende forhandler af Ford.

2015: En udvidelse af værkstedet med 100 kvadratmeter og en lofthøjde på 5,5 meter var nødvendig. Satsningen på varebiler havde båret frugt og for at kunne udføre optimal service på varebiler var det nødvendigt at udvide værkstedet.

2014: bilhusetTHYBO indgår et samarbejde med One2move biludlejning person- og varebiler samt busser.

2013: Den eksisterende udstilling blev udvidet med 170 kvadratemeter og omfatter nu i alt 570 kvadratemeter udstilling og kontor. Udvidelsen skyldes en større satsning på erhvervsbiler.

2008: bilhusetTHYBO blev forhandler af Ford personbiler.

2007: bilhusetTHYBO begyndte at forhandle Ford erhvervsbiler som den første forhandler i Europa. På samme tidspunkt var virksomheden ikke længere Nissan forhandler, dog stadig autoriseret Nissan værksted.

2005: Daewoo skiftede navn til Chevrolet.

2001: Generationsskiftet er officielt og Jan Thybo blev eneejer af Lægsgaard i Bred.

2000: Virksomheden modtog en ”Guld-plade” af Nissan Motor Danmark for den højeste kundetilfredshed blandt Nissan forhandlere i Danmark. Det var kunderne, der vurderede forhandlerne.

1999: Jan Thybo indgik en aftale med Gunnar Lægsgaard om et generationsskrifte af en varighed på tre år. Generationsskiftet var fuldendt pr. 31. december 2001.

1998: Lægsgaard i Bred blev forhandler af det Sydkoreaske bilmærke Daewoo.

1983: Navnet Datsun blev ændret til Nissan.

1977: Gunner Lægsgaard overtog forretningen efter sin far.

1970: Der blev udvidet med en udstillingshal da interessen for Datsun biler var støt stigende.

1969: Virksomheden begyndte som forhandler af det japanske bilmærke Datsun og blev en af de første forhandlere af mærket i Danmark.

1965: Virksomheden flyttede i større lokaler på, den stadig aktuelle, adresse Bredgade 74.

1938: Virksomheden Lægsgaard i Bred blev stiftet af grundlægger Poul Lægsgaard. Forretningen startede som en cykel- og knallertforretning med tilhørende værksted på adressen Bredgade 37 i Bred.

bilhusetTHYBO er i dag singlebrand forhandler af Ford. Vi har markedets bedste og bredeste program og vi ønsker at styrke salget endnu bedre i vores markedsområde.

 

Som forhandler af Ford har vi valgt at satse på det vi i forvejen er gode til og det styrker vores position og skaber loyale kunder.

I dag beskæftiger bilhusetTHYBO 20 trofaste og dedikerede medarbejdere.

Social ansvarlighed 2020
bilhusetTHYBO er i 2020 blevet tildelt social ansvarligheds mærket fra Udvikling Assens. Vi er meget stolte! 


bilhusetTHYBO vinder to priser i Fords prestigefyldte Chairman Award. År 2016 og 2017.


bilhusetTHYBO, Bredgade 74. Endnu en udvidelse af udstilling står færdig. Den omfatter i alt 650 kvadratmeter.

En værkstedsudvidelse står ligeledes færdig. År 2013 og 2015.


bilhusetTHYBO, Bredagde 74. Første udvidelse af den nye udstilling og kontor står færdig.

I alt omfatter det 400 kvadratmeter. År 2007. 


Lægsgaard i Bred, Bredgade 74. År 1999.


Lægsgaard i Bred, Bredgade 74. Pladeværkstedhelt til højre.

Kontor ved glasvinduerne bag biler. Værksted i midten og til venstre udstilling. År 1999.


Lægsgaard i Bred, Bredgade 37.

Ved bilen Poul Lægsgaard. Ca. år 1946.

Vi er inden for rækkevidde

Hos bilhusetTHYBO dækker vi en stor del af Fyn. Med en radius på 25 km når vi hele den vestlige og dele af det sydlige Fyn.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!