Tandremsskift på alle 1.0 EcoBoost motor

Få skiftet tandrem på din 1.0 EcoBoost motor til en skarp pris netop nu.

Tilbuddet inkluderer udskiftning af oliepumperem og drivrem, vandpumpe, remstrammer, afrensning af oliepumpesi og opdatering med Ford tester.
Pris kr. 9995,-

 

Tilbuddet er ekskl. motorolie/filter samt forbehold for knækkede og fastrustne bolte.

Hvorfor skal tandremmen skiftes?

En tandrem er en stor gummirem formet som en stor gummiring med tænder på indersiden, som sørger for at knastakslerne og krumtappen kører i takt og i samme tempo. Indvendig bevæger stemplerne op og ned ved hjælp af forbrændingen. Kræften overføres til krumtapakslen, der sørger for korrekt at åbne og lukke ventilerne og får din bils motor til fungere.

Bilens motor skal altid køre meget præcis og det er tandremmens opgave.

Bilens tandrem skal skiftes for at alle motorens dele kører i takt. Hvis tandremmen knækker eller springer risikerer man at stemplerne rammer ventilerne, og det kan i værste tilfælde forårsage store skader på motoren.

Skift af tandrem er en stor og tidskrævende motorreparation. Reservedelene er i sig selv koster ikke meget og da vandpumpe og drivrem alligevel afmonteres kan det være en fordel at skifte dem mens mekanikeren er i gang.

 

Hvor ofte skal tandremmen skiftes?

Hvor ofte din bil tandrems skal skiftes afhænger meget af modellen. Der er forskellige kilometergrænser eller en årrække. Alt efter hvad der kommer først. 

Kig i din bils servicebog for helt præcis at se, hvor tit tandremmen bør skiftes. 

Du er også velkommen til at kontakte os, så undersøger vi det for dig.