Oplev den elektriske fremtid: En guide med de mest stillede spørgsmål om Fords nye 100% elektriske Explorer

 

I øjeblikket er der store hype omkring elektrisk biler, men hvad skal du egentlig vide for at blive godt klædt på til at træffe den rigtige beslutning? Ford vil være med i kampen og har allerede skabt stor opmærksomhed omkring den nye 100% elektrisk Ford Explorer i USA. Vi har her samlet en række ofte stillede spørgsmål på bilen, som lander i Danmark senere på året.

1. Hvad er rækkevidden for den elektriske Ford Explorer?
Kilometer vil altid afhænge af kørselsforhold og model af bil.

Længste rækkevidde på Explorer er 602 km. Model Select med udvidet rækkevidde. 

2. Hvad er opladningstiden?
Opladningstiden kan variere afhængigt af opladningsmetoden. Med en hurtigoplader kan du gå fra 10-80% på kun 26 minutter.

3. Hvad er prisen?
Priserne starter fra 299.900 kr. 

Se prislisten her.

4. Hvilke modeller vil man kunne få Ford Explorer i?
Explorer kommer i to versioner. De hedder Select og Premium. Begge modeller fås som en baghjulstrukket (RWD) og en firehjulstrukket (AWD).

5. Hvor stort er bagagerummet?
Der er op til 450 liter bagagerumssplads.

Explorer 100% elektrisk
Ford Explorer front

6. Hvordan er ydeevnen sammenlignet med den konventionelle Ford Explorer?
Den elektriske Ford Explorer bevarer den kraftfulde ydeevne, som bilen er kendt for. Med øjeblikkelig drejningsmoment og en smidig acceleration giver elmotoren en imponerende køreoplevelse. Du vil bemærke en stille og jævn kørsel uden at gå på kompromis med præstationen.

7. Hvordan vedligeholder man den elektriske Ford Explorer?
Vedligeholdelse af den elektriske Ford Explorer er generelt lettere sammenlignet med en konventionel forbrændingsmotor. Der er færre bevægelige dele, og derfor er der mindre behov for hyppige serviceeftersyn. Det er vigtigt at følge producentens anbefalinger vedrørende batteriopladning og softwareopdateringer for at opretholde optimal ydeevne.

8. Hvordan håndterer Ford Explorer lange køreture?
Ford Explorer er designet til at imødekomme langdistancekørsel. Med sin imponerende rækkevidde og hurtigopladningsoptioner kan du planlægge dine ture uden større besvær. Bilens avancerede navigations- og opladningssystemer hjælper med at sikre en problemfri rejse.

Hvordan er sikkerheden i den elektriske Ford Explorer?
Sikkerhed er en prioritet for Ford, og den elektriske Explorer er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner. Dette inkluderer kollisionssensorer, automatisk nødbremse, vognbaneassistent og meget mere. Batteriets placering og konstruktion er også designet med sikkerhed for øje.

Hvornår kan vi prøvekøre en Ford Explorer?
Vi forventer at vi får de første demobiler i juni 2024 og at vi kan levere de første biler til kunder i august 2024. 

Den elektriske Ford Explorer markerer en spændende udvikling inden for bæredygtig mobilitet. Vi glæder os til at fremvise jer bilen. Indtil videre kan du læse mere om bilen her på vores hjemmeside, hvor du kan reservere din plads for at få eksklusiv adgang til at bestille den. Prøv også en medrivende virtuel prøvetur i bilen.

 

Vi opdaterer løbende siden.

Lær mere om Ford Explorer i denne produktfilm, som Ford Danmarks produktchef Alan Jürgens gennemgår på eCarExpo messen i København. Alan giver en dybdegående information om bilen og dens udstyrspakker, smarte opbevaringsmuligheder, mange fine detaljer og features og forskellen på de to modeller Selected og Premium.

Bliv klogere på Ford Explorer lige her.

Vi gav vores interesserede en eksklusiv mulighed for at “spørge eksperterne” og dykke dybere ned i den helt nye 100 % elektriske Explorers® verden. Explorer-teamet var ivrige efter at besvare alle spørgsmål og har delt deres værdifulde indsigt. Uanset om du er nysgerrig efter farver, hvor meget indvendig opbevaring der er i praksis eller bugseringsmulighederne i den helt nye 100 % elektriske Explorer, så har vi alle svarene.

Vil du vide mere? Så tag endelig fat i vores sælgere.

Jan Thybo

Jan Thybo

Salg

Frank Markussen

Frank Markussen

Salg

Salgschef – personbiler

40 22 19 27
fm@​bilhusetTHYBO.dk