Årets varebil 2020 er Ford Custom Plug-In Hybrid. Skal du køre hybrid? Kig forbi bilhusetTHYBO

I august 2020 blev årets varebil kåret og Ford Custom Plug-In Hybrid løb suverænt med sejren. Juryformand Anders Lang Hedegaard udtalte ”Transit Custom er den rette vinder af Årets Varebil 2020, fordi dens Plug-in Hybrid-variant ganske enkelt repræsenterer den bedste løsning og er et grønnere alternativ til de gængse varebiler”.

Der er allerede nu stor efterspørgsel på den nye Custom og 1. Oktober leverede vi den første Hybrid udgave, som kører hos Secura. Mange virksomheder har allerede bestilt og er ved at blive produceret på fabrikken.

Bil efter dine behov

Din bil skal være din bedste arbejdsmakker. Det stiller store krav til bilen og dens indretning. Måske har du brug for et arbejdsbord, reoler eller skydedør i begge sider. Vi er specialister i at opfylde dine behov og kun fantasien sætter grænser. Når du mødes med vores sælgere afdækker vi dine behov og finder frem til den bedste løsning så du opnår maksimal ydeevne.

Ford Transit Custom er Danmarks suverænt mest solgte varebil. Sammen med Courier, Connect og stor Transit dækker vores varebiler ethvert behov. Dette gør det muligt for os at imødekomme mange kunders ønske og behov. 

Fremtidens erhvervskøretøj

Den nye avancerede Transit Custom Plug-In Hybrid (PHEV) er bygget med det ene formål at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt end nogenside før. Den avancerede, elektriske drivline kan oplades og kører kun el el-drevet motor på kortere ture. Med hjælp fra 1.0 liter EcoBoost-motoren, der har vundet flere priser, kan varevognen præstere enestående effektivitet på længere ture. Bilen hjælper med at reducere forurening i dit lokalområde og giver dig en fleksibilitet og kapacitet, som du forventer af en Ford Transit Custom.

Køb, lease eller lej

Vi ønsker at opfylde dine behov. Ønsker du enten at købe, lease eller leje så tag kontakt til vores erhvervssælger, Flemming Jensby på telefon 24 87 42 60 / fj@bilhusetthybo.dk eller Jan Thybo på telefon 23 41 10 03 / jt@bilhusetthybo.dk. De står klar med markedets skarpeste priser.

 

Læs mere om årets varebil 2020 her.

Vil du vide hvad FDM siger om bilen så se her.