Priser fra 225.270 kr. 

DEN NYE FORD PUMA

Udviklet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af nutidens moderne liv. Med innovativt “førercentreret” design, dristigt udvendigt SUV-design og et sofistikeret hybrid motor: Ford Puma søger ikke din opmærksomhed -den kræver den stille og roligt.

 

Klog plads udnyttelse 

Den moderne tilværelse kræver ofte en opfindsom tilgang til, hvordan du optager plads. Ford Puma benytter sig af denne tankegang og har klassens bedste kompromisløse bagagerumskapacitet. Udover stilfuldt design og dominerende tilstedeværelse er Puma smukt skulpturelle ydre afbalanceret med gennemtænkt funktionalitet. Leverer ægte alsidighed inden for detaljerne af designet. 

 

Teknologi der gør kørsel til en glæde

Ford Puma har en række innovative funktioner, der er designet til at forbedre din køreglæde. Et imponerende sæt af hjælpeteknologier, såsom valgfrie drive modes og Ford Co-pilot360, der arbejder sammen om at hjælpe med at håndtere acceleration, bremsning og endda styring. Disse omfatter også aktiv fartpilot, Pre-Collision Assist og Evasive Steering Assist, som holder øje med vejen foran og advarer dig om potentielle farer

 

Et skridt fremad

En ny tidsalder med renere hybrid elektriske køretøjer er kommet, og Ford Puma legenliggør denne nye retning. Puma motorerne tilbyder et udvalg af nye fremadrettet, avancerede EcoBoost hybridbenzinmotorer, der leverer fremragende ydeevne, imponerende brændstoføkonomi og mærkbart lavere CO2-emissioner end andre konventionelle, ikke-hybrid motorer.