Nu er det endelig forår og tid til at støve bilen af. Giv din bil den velfortjente forårsoptimering. Måske den trænger til nye sommerdæk eller at få skiftet olie.

 

Gør din bil forårsklar med vores skarpe priser på:

Sommerdæk, basiseftersyn, synstjek, forrudeskift, originale reservedele, tandrem udskiftning, Video Check, udskiftning af fælge, viskerblade og meget mere.

Tilbuddene gælder hele april og maj måned.

 

Forårstilbud
 
Bestil tid online eller ring på 64 47 11 65. Så hjælper vi dig godt igennem, så du og din bil bliver forårsklar.

 

Alle tilbud gælder til den 31/5-2021 eller så længe lager haves. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner. Der kan være tillæg på dækvarianter med specielle load- og hastighedsindeks (varebiler og visse store/hurtige personbiler). De angivne rabatter, er i forhold til fabrikanternes vejledende udsalgspriser på standarddæk og -mønstre. Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, samt udsolgte varer. Alle priser er inkl. moms. Alle dækpriser er inkl. almindelige standardventiler (merpris for TPMS ventiler). Vores prisgaranti på dæk, betyder at hvis du finder samme dæk annonceret billigere i Danmark – indenfor 14 dage – så matcher vi prisen og udbetaler differencen.