Corona virus (Covid 19) information

Opdateres løbende

Torsdag d. 29. oktober 2020:

Grundet de nye restriktioner skal alle kunder i forretningen bære mundbind. Det er stadig ikke tilladt, som kunde at gå ind på vores værksted, men vi sender Jer gerne en video når bilen er på værksted, så du er med under værkstedsbesøget.

Personale behøver ikke bære mundbind, når de sidder eller står bagved plexi glas, men bevæger de sig uden for dette gælder samme regler om at bære mundbind.

Hvis du ikke har lyst til at være i kontakt med os, så kan vi sagtens komme uden om dette. Ring til os på 64 47 11 65 så finder vi den bedste løsning for dig, så du fortsat er tryg, når din bil er på værksted.

Fredag d. 21. juli 2020:

Vi holder åbent som normalt. Vi spritter stadig kundebiler efter de har været på værksted og lejebiler efter hver kunde. Vores salgsbiler bliver også sprittet efter prøvekørsler. Vi spritter ligeledes jævnligt i forretningen i kundeområdet og kontor. Vi holder selvfølgelig afstand til hinanden internt og til vores kunder. Vi sørger for at passe på os selv og vores kunder.

Vi glæder os til at se Jer i forretningen.

 

Fredag d. 29. maj 2020:

Danmark er ved at åbne igen. Det betyder, at vi fra 9. juni 2020 kører fuld skrue og alle hjemsendte medarbejdere er tilbage på arbejde igen. Vi vil stadig tage alle de nødvendige forholdsregler, så vi fortsat holder afstand i forretning, afspritter biler, kundeområde, indskrivningen – vi gør alt for at du skal føle dig tryg.

Har du ikke fået skiftet til sommerdæk endnu? Så ring på 64 47 11 65 og bestil en tid allerede i dag.

Vi glæder os til at se jer.

 

Mandag d. 6. april 2020:

Efter myndighedernes pressemøde mandag d. 6. april 2020 forholder vi os hos bilhusetTHYBO på samme måde som hidtil. I første omgang kommer den første fase af genåbningen af Danmark ikke til at have betydning for os. Det betyder, at vi fortsat arbejder videre med nedsat styrke, og dem der kan arbejde hjemmefra gør det. Vi holder afstand i forretning, afspritter biler, kundeområde, indskrivningen – vi gør alt for at du skal føle dig tryg.

Vi opfordre til, at du ringer i god tid og laver en aftale på værkstedet.

Vi glæder os til at se dig. Vi ønsker dig og din familie god påske.

Vi holder åbent i salgsafdelingen Påskedag og 2. Påskedag fra kl. 11-16. Værkstedet starter op igen tirsdag d. 14. april kl. 7.30.

 

Onsdag d. 23. marts 2020:
Vi er nu godt igang med uge 2 og alle medarbejdere er ved godt helbred. Tak til alle vores kunder for at have taget godt imod vores tiltag, og fordi alle har vist hensyn og været tålmodige.

Vi arbejder stadig på halv styrke, så dem der kan arbejde hjemmefra gør det.

Efter regeringens seneste tiltag i går den 23/3-20 har vi besluttet at holde lukket i weekenden.

Vi håber fortsat på jeres forståelse for evt. længere ventetider. Vi har stadig håndsprit til rådighed for kunder og personale. Vi søger for at afspritte regelmæssigt i kundeområdet, indskrivningen, værkstedet, kundernes biler, lånebiler og diverse håndtag.

HUSK, at det er ved at være tid til dækskifte ? Ring på 64 47 11 65 og book en aftale i god tid.

Pas godt på hinanden derude.

 

Onsdag d. 18. marts 2020:
På baggrund af regerings udmelding d. 17. marts 2020 og dronningens tale til befolkningen har vi valgt at skrue endnu mere på vores forholdsregler. Vi opfordrer ALLE vores kunder til ikke at møde op i forretningen inden vi har haft telefonisk kontakt. Har du problemer med din bil, så ring til os – så finder vi den bedste løsning for dig.

Når vi booker biler ind på værksted opfordrer vi vores kunder til ikke at vente imens. Det bedste er, hvis du stiller bilen og putter nøglen i postkassen.

Vi håber igen på jeres forståelse.

Bedste hilsner
bilhusetTHYBO

 

Fredag d. 13. marts 2020:
På baggrund af regeringens udmelding om corona-situationen den 11. marts 2020, tager vi hos bilhusetTHYBO udviklingen meget alvorligt – både overfor vores kunder og medarbejdere.

Vi vil med dette gøre dig opmærksom på, at vi som virksomhed tager alle forholdsreglerne meget seriøst, så du fortsat trygt kan besøge os og aflevere din bil på vores værksted.

Det er vigtigt at sige, at vi holder åbent som normalt i både salgsafdeling og på værkstedet.

I praksis betyder det, at vi har taget en række forholdsregler efter sundhedsstyrelsens anbefalinger:

  • Vi har opdelt vores medarbejdere i to hold, så dem der har mulighed for at arbejde hjemmefra gør det
  • Vi holder lidt mere afstand end normalt og vores håndtryk er erstattet af smil
  • Der vil være engangshandsker i indskrivningen, som du kan vælge at benytte og vores kundemodtager bærer også handsker når de modtager din bil
  • Vores mekanikere bærer engangshandsker så de ikke kommer i direkte kontakt med dørhåndtag, rat og gearstang.
  • Alle vores kunder og leverandører må fra dags dato ikke gå ud på værkstedet. Det betyder, at leverandørerne sætter varerne uden for værkstedsporten og vi selv henter dem ind.
  • Vi har fjernet alle håndklæder og erstattet dem med papir
  • Du har mulighed for at lægge din nøgle i postkassen ved siden af værkstedsporten når din bil er på værksted, hvis du ønsker dette.
  • Ved biludlejning er bilen sprittet af inden afhentning og for at gøre processen så hurtig som muligt beder vi alle kunder betale lejen på forhånd
  • Vi har håndsprit stående til fri afbenyttelse forskellige steder i huset

 

Derudover har vi øget rengøringen og desinficeringen i hele huset med ekstra fokus på håndtag og skranker.

I nogle tilfælde tilbyder vi at hente vores kunders bil, hvis I grundet Corona virus ikke har mulighed for at komme på værksted – da vi arbejder på halv styrke og i øjeblikket oplever travlhed på værkstedet er det ikke i alle tilfælde, at vi kan hente bilen hos kunden. I de tilfælde, hvor vi kan hente bilen betyder det, at mekanikeren bærer handsker når han kører bilen på værksted, vi sender kunden en video med gennemgang af bilen og kunden ringes op af værksted, hvor vi aftaler, hvad der skal laves. Mekanikeren laver bilen, og efterfølgende vil den blive kørt hjem til kunden igen.

 

Alle vores kunder vil blive ringet op dagen før de har tid på værkstedet.

 

Vi beder dig også om ikke at besøge os, hvis du har opholdt dig i et af de særlige risikoområder inden for de seneste 14 dage. Det samme gælder, hvis du har været i kontakt med en person, der er smittet eller i karantæne på grund af mistanke om smitte med corona virus. Kontakt os på 64 47 11 65 og bestil i stedet en ny aftale.

 

Vi tager situationen meget alvorligt og følger udviklingen meget nøje. Hold øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende vil opdatere.

Har I spørgsmål er I altid velkommen til at ringe til os på 64 47 11 65.

 

Vi håber, kære kunde, på din forståelse.

Rigtig god dag.

Bedste hilsner

bilhusetTHYBO