Corona virus (Covid 19) information

Opdateres løbende

Mandag d. 1. marts 2021

Vi er heldigvis en del af genåbningen. Det betyder at vi igen får lov at slå dørene op i vores salgsafdeling for privatkunder. Du og din familie er derfor velkommen til at besøge os. Vi opfordre til, at du ringer til vores sælgere og aftaler en tid på telefon 64 47 11 65.

Vi tager selvfølgelig forbehold for corona situationen. Vi afspritter regelmæssig salgsafdelingen, demobiler, venteområde og kontor, så du og din familie trygt kan besøge os.

 

Vi har taget en række forholdsregler efter sundhedsstyrelsens anbefalinger:

  • Vi holder lidt mere afstand end normalt og vores håndtryk er erstattet af smil
  • Der vil være engangshandsker i indskrivningen, som du kan vælge at benytte og vores kundemodtager bærer også handsker når de modtager din bil
  • Vores mekanikere bærer engangshandsker så de ikke kommer i direkte kontakt med dørhåndtag, rat og gearstang.
  • Alle vores kunder og leverandører må fra dags dato ikke gå ud på værkstedet. Det betyder, at leverandørerne sætter varerne uden for værkstedsporten og vi selv henter dem ind.
  • Vi har fjernet alle håndklæder og erstattet dem med papir
  • Du har mulighed for at lægge din nøgle i postkassen ved siden af værkstedsporten når din bil er på værksted, hvis du ønsker dette.
  • Ved biludlejning er bilen sprittet af inden afhentning og for at gøre processen så hurtig som muligt beder vi alle kunder betale lejen på forhånd
  • Vi har håndsprit stående til fri afbenyttelse forskellige steder i huset
  • Vi har øget rengøringen og desinficeringen i hele huset med ekstra fokus på håndtag og skranker.

 

Vi beder dig om ikke at besøge os, hvis du har opholdt dig i et af de særlige risikoområder inden for de seneste 14 dage. Det samme gælder, hvis du har været i kontakt med en person, der er smittet eller i karantæne på grund af mistanke om smitte med corona virus. Kontakt os på 64 47 11 65 og bestil i stedet en ny aftale.

 

Vi tager situationen meget alvorligt og følger udviklingen meget nøje. Hold øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende vil opdatere.

Har I spørgsmål er I altid velkommen til at ringe til os på 64 47 11 65.

 

Vi håber, kære kunde, på din forståelse.

Rigtig god dag.

Bedste hilsner

bilhusetTHYBO