Transit24

Din succes er vores mål

Når din varebil er en af nøglerne til en succesfuld forretning, er det vigtigt at holde den kørende. Og det er præcis dét vores Ford Transit Erhvervscentre kan! Vi yder en professionel og pålidelig service, som er specialiseret til at minimere tabt arbejdsevne og holde dine driftsomkostninger i bund.

Erhvervscenter

FORD Transit24 

Alle de ekstra serviceydelser, som følger med Transit24, er kun tilgængelige hos dit lokale Ford Transit Erhvervscenter! FORD Transit24 er en omfattende pakkeløsning, som tilbyder smarte produkter til den bedste pris samt de mest pålidelige services. Alt er designet til at hjælpe dig med at holde dine varebiler kørende og at minimere dine driftsomkosninger.

Fordele

Der findes mange serviceydelser, som du, som varebilbruger, kan drage nytte af. Og herunder kan du få det fulde overblik over alle de vigtigste serviceydelser:

Vejgjølp

Gratis europæisk vejhjælp

 • Når du får foretaget et service hos bilhusetTHYBO som autoriseret Ford Transit Erhvervscenter, følger der gratis europæisk vejhjælp med. Det giver dig ro i sindet, for skulle du gå i stå, kommer vi og assisterer dig, så du hurtigt kan komme videre – ligemeget hvor i Europa, du befinder dig.
  .
 • Du får fornyet din gratis, europæiske vejhjælp ved hvert serviceeftersyn, som du får udført hos os, og det er gyldigt indtil næste planlagte service (i henhold til bilens serviceinterval - Typisk 2 år/ 50.000km – se servicehæfte for din Ford Transit). Fornyelsen sker uden ekstra opkrævning.
  .
 • Når du kører et erhvervskøretøj, er tid tit det samme som penge. FORD Transit24 er designet til at hjælpe dig med at spare både tid og penge.

Ro i sindet

Ro i sindet 

Gratis før-synstjek

I EU (herunder Danmark) er det et lovkrav at få en autoriseret synshal til syne din bil, så den overholder minimumsstandarderne for sikkerhed og skåner miljøet mest muligt. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til dit lokale Ford Transit erhvervscenter inden det reelle bilsyn og aftaler et tidspunkt, hvorpå du kan få foretaget et gratis og uforpligtende før-synstjek.

Fordele ved et gratis før-synstjek:

 • Det er, ja… gratis

 • Dit Ford Transit Erhvervscenter vil oplyse dig om eventuelle nødvendige reparationer

 • Eventuelle reparationer udføres med Ford Prismatch

 • Undgå ulejligheden og de ekstra omkostninger, der er forbundet med selve omsynet. Dit lokale Ford Transit Erhvervscenter dækker udgiften for omsynet, hvis din varebil mod forventning ikke skulle blive godkendt til det lovpligtige, periodiske syn

 • Hos dit Ford Transit Erhvervscenter er du sikker på, at de pågældende reparationer udføres, så de lever op til Fords strenge kvalitetskrav. Det sikrer samtidig, at garantien ikke påvirkes og kan yderligere bidrage til at bevare din varebils brugtvognsværdi

 • Vi tilbyder konkurrencedygtige priser samt en detaljeret forklaring af fakturaen og det udførte arbejde

Service Rasmus

Ekstra serviceydelser

Hvorfor vente i evighed på at få din varebil serviceret et andet sted, når din varebil har førsteprioritet hos os? Hvis du kontakter os i dag, lover vi, at du kan komme til inden for 3 dage til et ordinært serviceeftersyn.

Mens du venter 

Book et service hos et Ford Transit Erhvervscenter, og mens du venter, kan du enten arbejde eller slappe af med vores gratis kaffe og gratis wi-fi.

Alternativ transport

Når din varebil er på værksted, så tilbyder vi dig en lejebil, så du kan fortsætte din forretning og dagens gøremål.

Hente-bringe service

Vi som Ford Transit Erhvervscenter har mulighed for at arrangere forskellige serviceydelser, for at gøre dit værkstedsbesøg så nemt og bekvemt som muligt. Vi tilbyder enten at hente din bil inden et service eller en reparation og aflevere den hos dig igen efter.Vi kan også sørge for, at du bliver bragt hen til din ønskede destination, mens serviceeftersynet står på. På den måde kan du holde din forretningen kørende, mens din Ford varebil holder stille.

Lange åbningstider

Tid er penge. Derfor har vores Erhvervscenter lange åbningstider –nemlig 50 timer om ugen. Det er sådan vi sørger for at arbejde efter dit skema og ikke vores. Vi holder åbent alle hverdag fra kl. 7-17 

Når uheldet er ude

Skal din varebil repareres og er det en mekanisk reparation, så påbegynder vi arbejdet samme dag, som du indleverer den, såfremt den indleveres inden kl. 15:00. Dog vil vi allersenest indenfor 24 timer være i gang med service eller reparation på din varebil. Hvis det er nødvendigt at bestille reservedele til din varebil, før vi kan gå i gang med arbejdet, vil vi begynde på reparationen samme dag, som disse bliver leveret. Herefter vil alle varebiler, som ikke er i stand til at køre, være tilbage på vejen indenfor de følgende 24 timer.

Gratis servicerådgivning

FORD Transit24 gratis servicerådgivning er den tryggeste måde for dig at få det fulde overblik over din bils tilstand. Hos vores erhvervscenter findes der uddannede servicerådgivere, som er der for dig og din varebil.

Servicerådgivningen foregår på dine premisser og der udføres intet arbejde uden, at du har godkendt det forinden. Denne servicerådgivning hjælper dig også med at planlægge fremtidige værkstedsbesøg, da rådgiveren er uddannet i at finde potentielle fremtidige reparationer. Hvis du vil, har du samtidig mulighed for at gå rundt om varebilen med servicerådgiveren

Yderligere fordele ved Transit24

Gennemskuelige priser
Det betaler sig at have din varebil vedligeholdt og serviceret af de mennesker, som kender din varebil bedst: De Ford uddannede teknikere på de danske Ford Transit Erhvervscentre. Du ved, at de udelukkende vil bruge Ford reservedele af højeste kvalitet, men du ved også, at du får det hele til den bedste pris. Men den bedste pris er ikke udelukkende det eneste, der giver værdi – Ford Transit Erhvervscentrene leverer service og reparation på topniveau.

.

Gratis sundhedstjek og karosserikontrol
Hvis din varebil har 24 måneders serviceinterval, anbefaler vi, at du kontakter dit lokale Ford Transit Erhvervscenter og booker tid til et gratis sundhedstjek og karosserikontrol (så gennemtærings-garantien opretholdes) mellem hvert service. Her sikrer vi, at alt er i orden, og at du trygt kan køre indtil næste service. Finder vi noget, som vi anbefaler bliver lavet på din varebil, er du den, der bestemmer, om det skal laves eller ej. Du godkender alt arbejde, før vi går i gang. Hvis alt er i fineste orden med din varebil, opdaterer vi blot software’en helt gratis, hvis det er nødvendigt.

.

Vi holder din varebil fejlfri og ren
Når din varebil forlader et Ford værksted efter et rutinemæssigt service, vil den udover at fungere upåklageligt tilmed være ren, hvis du ønsker, at den bliver vasket.