Vi er dit autoriserede Ford Transit Erhvervscenter

Det betyder, at vi er eksperter i det store brede Transit modelprogram - både i salg og på værkstedet. Vi skræddersyer løsninger, der dækker netop dit behov, og som holder dine omkostninger nede. Vi kommer hele vejen rundt i vores rådgivning, og kan tage os af alle aspekter ved bilkøb - finansiering, forsikring, serviceaftaler, ombygning og indretning samt bildekoration.

På vores værksted er din bil i trygge hænder. Vores teknikere og pladesmede gennemgår løbende kurser, og arbejder hver dag med Fords transitter og andre mærker.

Udvidet åbningstider! 

For at imødekomme den stigende efterspørgsel er vores åbningstider på værkstedet nu 07:00 - 17:00.

Læs mere om Ford Transit serien

Fords Transit serie dækker alle tænkelige behov, store som små. Det er nok en af grundene til, at Ford Transit er det mest solgte varebilsmærke for 3. år i træk. Serien består af fire hårdtarbejdende medlemmer: Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom og den store Transit.

Loading...
Jan Thybo

Jan Thybo

Salg

Indehaver/salg

23 41 10 03
jt@​bilhusetTHYBO.dk

Frank Markussen

Frank Markussen

Salg

Salgschef - personbiler

40 22 19 27
fm@​bilhusetTHYBO.dk

Flemming Jensby

Flemming Jensby

Salg

Erhvervssælger

24874260
fj@​bilhusetthybo.dk

Book et møde 

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at ringe til os og booke en tid hvor eventuelle spørgsmål vil blive besvaret, hvis behovet er til det - kommer vi også gerne til dig!